Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adete yakın ovülasyon testi
- Konu Sahibi 02panda
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yaaa inşallah öyledir. Umut edip kendimi üzmek istemiyorum ama bi umut işte ister istemez acaba mi diyor insanGebelik testini tekrarlayın, bu sekilde olup hamile oldugunu ovülasyon testiyle öğrenenler var
- 13 Ekim 2016
- 3.404
- 6.091
- 158
Adetim düzenlidir benim. Ovülasyon testlerini özellikle iki farklı markadan yaptım biri hatalıysa digeri doğrudur diye. Gebelik testi için bisey diyemiyorumGebelik testi ya da ovulasyon testi bozuk olabilir. Ya da aslında adetinize 2 gün yok daha çok var ve geç bir ovulasyon söz konusu. Başka ihtimal yok.
Ne yaptınız kan falan verdiniz mi yada silikleşti mi çizgi bende aynı durumdayım çünkü 4 gündür pik görüyorumAdetim düzenlidir benim. Ovülasyon testlerini özellikle iki farklı markadan yaptım biri hatalıysa digeri doğrudur diye. Gebelik testi için bisey diyemiyorum
Ben o gün akşam adet oldum bu testte problem var sanırım sizinki nasıl inşallah suzuki doğrudur da hamilesinizdirNe yaptınız kan falan verdiniz mi yada silikleşti mi çizgi bende aynı durumdayım çünkü 4 gündür pik görüyorum
Bugün bugün 5. Gün yine pik sadece dün normal pozitif çıktı ama onda da dikkat etmedim sıvı alımım olmuştu test öncesi aklımdan çıktı bugün yine pik devam ediyor pazartesi kan vereceğim artık en azından içim rahatlarBen o gün akşam adet oldum bu testte problem var sanırım sizinki nasıl inşallah suzuki doğrudur da hamilesinizdir
Naptınız kan verdiniz mi ay çok merak ettimBugün bugün 5. Gün yine pik sadece dün normal pozitif çıktı ama onda da dikkat etmedim sıvı alımım olmuştu test öncesi aklımdan çıktı bugün yine pik devam ediyor pazartesi kan vereceğim artık en azından içim rahatlar
Adet oldum benBana da 2 gün var ve 4 5 günden fazladır pik görüyorum bugün daha da kötü resmen eşit renk sonucunun ne oldu
Nasip canım vaktini bekliyordur . UzulmeAdet oldum ben
Evet verdim negatif çıktı ne yazık ki psikolojik olarak da ilk defa bu kadar olumlu hissetmiştim baya bi yıkıldımNaptınız kan verdiniz mi ay çok merak ettim
- 20 Aralık 2022
- 1.327
- 1.308
- 63
- 28
Merhaba pik ne demekNe yaptınız kan falan verdiniz mi yada silikleşti mi çizgi bende aynı durumdayım çünkü 4 gündür pik görüyorum
Bizim bahsettiğimiz testlerde T çizgisinin C çizgisinden daha koyu renkte olması anlamında yani yüksek seviye de denilebilirMerhaba pik ne demek
Sıkmayın canınızı ben doktora girmeye başladım kontroller tahliller bu ay da olmazsa adet sonrası rahim filmi çektirecem bir yılı geçti olmuyor çünkü sizde durum nasılEvet verdim negatif çıktı ne yazık ki psikolojik olarak da ilk defa bu kadar olumlu hissetmiştim baya bi yıkıldım
Bizim tam 2.5 yıl oldu rahim filmi falanda çektirdim ben ama işe yaramadı rahim filminden sonraki 3-4 ay çok yüksekmiş ama gebelik ihtimali umarım sizde işe yarar ben çektireli 9 ay olduSıkmayın canınızı ben doktora girmeye başladım kontroller tahliller bu ay da olmazsa adet sonrası rahim filmi çektirecem bir yılı geçti olmuyor çünkü sizde durum nasıl
Doktorlar hicbirsey söylemiyorlar mi pekiBizim tam 2.5 yıl oldu rahim filmi falanda çektirdim ben ama işe yaramadı rahim filminden sonraki 3-4 ay çok yüksekmiş ama gebelik ihtimali umarım sizde işe yarar ben çektireli 9 ay oldu