- 30 Temmuz 2021
- 196
- 35
- 18
- 27
- Konu Sahibi aysays3434
-
Yeniden yumurtlama mı bilmem de gebelik olabilir gibi duruyor. Ovülasyon testiyle öğrenen çok kadın var bende bi test yapMerhaba
Adetime 4 gün kala ovülasyon testi yaptım böyle çıktı daha önce yaptıklarımda daha dilik çıkardı yeniden yumurtlama ihtimali var mı?
Evet biliyorum ama gebelik olunca t daha koyu oluyor diye biliyorum. Yarın yeniden bi ovülasyon testi yapacağımYeniden yumurtlama mı bilmem de gebelik olabilir gibi duruyor. Ovülasyon testiyle öğrenen çok kadın var bende bi test yap
Ovulasyon testi degıl de gebelik testi yap sanki gebelik var canım ben 5 gün kala oglumu bu sekılde öğrenmiştimEvet biliyorum ama gebelik olunca t daha koyu oluyor diye biliyorum. Yarın yeniden bi ovülasyon testi yapacağım
Yorumunuz için teşekkür ederim. Bişey daha soracağım adete 2 3 gün var ilişkiden sonra pembe akıntı geldi bu gebelik belirtisi olabilir mi?Ovulasyon testi degıl de gebelik testi yap sanki gebelik var canım ben 5 gün kala oglumu bu sekılde öğrenmiştim
Olabilir tabi ki yerleşme kanaması da olabiliyor adete yakın siz gebelik testi yapınYorumunuz için teşekkür ederim. Bişey daha soracağım adete 2 3 gün var ilişkiden sonra pembe akıntı geldi bu gebelik belirtisi olabilir mi?
Merhaba son durumunuz nedir acaba merak ettim? Benim de adete 3 4 gün var bende ovulasyon testi yaptim bu şekilde çıktı kafam karıştı iyiceMerhaba
Adetime 4 gün kala ovülasyon testi yaptım böyle çıktı daha önce yaptıklarımda daha dilik çıkardı yeniden yumurtlama ihtimali var mı?
Su almadan gebelik testi yapınMerhaba son durumunuz nedir acaba merak ettim? Benim de adete 3 4 gün var bende ovulasyon testi yaptim bu şekilde çıktı kafam karıştı iyice
Amaa daha adet gecikmesi olmadi cikarmi kiSu almadan gebelik testi yapın
Benim 5 gün once lh testim Boyle cıkmıstı sonra gebelik yaptım cıktı cıkar bana da haber edinAmaa daha adet gecikmesi olmadi cikarmi ki
Yaa gerçekten miBenim 5 gün once lh testim Boyle cıkmıstı sonra gebelik yaptım cıktı cıkar bana da haber edin
Yapınca yaz mutlaka haber bekliyorumYaa gerçekten mibenim ki gibimiydi böyle?çok heyecan yaptım şimdi ya inşallah Allahım duy sesimi
Aynen boyleydi testte labaguik onun gebelik testi ve yumurtlama testi ni kullanmıştım sımdı ikinciyi istiyorum nasipse yine aynı deniyorumYaa gerçekten mibenim ki gibimiydi böyle?çok heyecan yaptım şimdi ya inşallah Allahım duy sesimi
Şuan çok heyecan yaptım yaaa inşallah inşallah AllahımAynen boyleydi testte labaguik onun gebelik testi ve yumurtlama testi ni kullanmıştım sımdı ikinciyi istiyorum nasipse yine aynı deniyorum
TamamYapınca yaz mutlaka haber bekliyorum
Kuzum benımde ilk korunmasız iliskiden 2 gün sonra pembe akıntı geldi.. bende gebelik olabilir mi diye umut ettim beklemedeyim test yaparsan banada haber eder mısınYorumunuz için teşekkür ederim. Bişey daha soracağım adete 2 3 gün var ilişkiden sonra pembe akıntı geldi bu gebelik belirtisi olabilir mi?
Sabah regl oldum malesefKuzum benımde ilk korunmasız iliskiden 2 gün sonra pembe akıntı geldi.. bende gebelik olabilir mi diye umut ettim beklemedeyim test yaparsan banada haber eder mısın
Sabah regl oldum :/Merhaba son durumunuz nedir acaba merak ettim? Benim de adete 3 4 gün var bende ovulasyon testi yaptim bu şekilde çıktı kafam karıştı iyice
Akıntıdan kaç gün sonra reglin geldi canım? Kırmızıya mı döndü?Sabah regl oldum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?