Gebeliğe Hazırlık Adete yakın ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aysays3434

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
196
35
18
27
Merhaba
Adetime 4 gün kala ovülasyon testi yaptım böyle çıktı daha önce yaptıklarımda daha dilik çıkardı yeniden yumurtlama ihtimali var mı?

Eklentiler

• 865997B9-74CA-40C1-A113-FE134B2F08DF.jpeg
    20,4 KB · Görüntüleme: 608
Merhaba
Adetime 4 gün kala ovülasyon testi yaptım böyle çıktı daha önce yaptıklarımda daha dilik çıkardı yeniden yumurtlama ihtimali var mı?
Yeniden yumurtlama mı bilmem de gebelik olabilir gibi duruyor. Ovülasyon testiyle öğrenen çok kadın var bende bi test yap

Yorumunuz için teşekkür ederim. Bişey daha soracağım adete 2 3 gün var ilişkiden sonra pembe akıntı geldi bu gebelik belirtisi olabilir mi?
Olabilir tabi ki yerleşme kanaması da olabiliyor adete yakın siz gebelik testi yapın

Merhaba
Merhaba son durumunuz nedir acaba merak ettim? Benim de adete 3 4 gün var bende ovulasyon testi yaptim bu şekilde çıktı kafam karıştı iyice

Eklentiler

• IMG_20211025_104042.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 1.188
Yaa gerçekten mi benim ki gibimiydi böyle?çok heyecan yaptım şimdi ya inşallah Allahım duy sesimi
Aynen boyleydi testte labaguik onun gebelik testi ve yumurtlama testi ni kullanmıştım sımdı ikinciyi istiyorum nasipse yine aynı deniyorum

Yorumunuz için teşekkür ederim. Bişey daha soracağım adete 2 3 gün var ilişkiden sonra pembe akıntı geldi bu gebelik belirtisi olabilir mi?
Kuzum benımde ilk korunmasız iliskiden 2 gün sonra pembe akıntı geldi.. bende gebelik olabilir mi diye umut ettim beklemedeyim test yaparsan banada haber eder mısın

Sabah regl oldum malesef
Akıntıdan kaç gün sonra reglin geldi canım? Kırmızıya mı döndü?
Benım cumartesi pembe geldi pedi biraz dolduruyordu. Pazar kesildi sadece arada sildikce akıntı seklinde geldi. Bugünde 1-2 kere akıntı şeklinde geldi o kadar. Karın ağrım yok bel ağrısı ve kasıklarımda doluluk ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…