- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 34
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
Bende yoktu inşaAllah sizde vardırMerhaba gebelik var mıydı benimkide aynı çıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yoktu inşaAllah sizde vardırMerhaba gebelik var mıydı benimkide aynı çıkıyor
Gebelik testi yap canımMerhaba adet günüme 3 gün var ovulasyn testim bu şekilde çıkıyor hamile olabilir miyim
Gebelik testi yaptım ama çıkmadıBende yoktu inşaAllah sizde vardır
Yaptım ama çıkmadıGebelik testi yap canım
Ne güzel yazmışsın cok sağolun bu sözleriniz bile umut oldu bütün tekrar yapıcam yarın normalde adet günüm ara ara sancım var gidil geliyor bel ağrım var Sol tarafta Birde ara ara sağ kaşık ağrısı ama yine umutlanmak istemiyorum bugunki test silige döndüyse t cizgisi muhtemelen yumurtlama gördüm yarında zaten adet olursam diğer aya kaldı rabbim hayırlısını saglıksını nasip etsin önce isteyenlere ve banaINsallh hamilesindir kuzumm burda cikarsa gebelik testinde de cikar
T c den koyu olmali diyolar ama seninkinden daha silik cikip hamile kalanda var sonucunu paylasirsan burdan takip edenlerde yararlanir Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insalhj
Yaptım canım aynı böyle kopkoyu değil ama henüz adet olmadımGunaydin canimm Bugunde yaptin mii umarimm guzel soniclarrr alirsinn paylas bizimlede
Gebelik testi yaptinmiYaptım canım aynı böyle kopkoyu değil ama henüz adet olmadım
Yok henüz onu yapmadım bağın de henüz adet olmadım ilk yumurtlamamın üstünden bulun 13 gün geçti bi iki daha bekleyim diyorum tabi adette olmazsam korkumdan yapamıyorum ovulasyon testimde bitti ama dün önceki güne göre daha koyu değil bi tık daha çıktı o yüzden gebelik umudum gitti belkide yine yumurtladımGebelik testi yaptinmi
Canım benim Allah razı olsun sendende sürekli yazdın bulun adet oldum yani karnım ağrıyor ve biraz lekendim üzüntüden yataktan dahi çıkamıyorum vardır rabbimin bildiğiOlablir canim bu testler cok kafa karisikligi yapiyo belki yimurtladim belko o gun test yanlisti belkide gonlindeki dilegin oldu Allah gonlunuldekini versin insallhh en kisa zamandaa burdan haber ber adet olsanda gebe olsanda
Senden de razi olsun Allah naptim ssanki oturdugum yerden yazdim elbet var bi zamani ama kuluz iste ister istemez umutsuzluga dusuyo insan rabbim yolundan ayirmasinCanım benim Allah razı olsun sendende sürekli yazdın bulun adet oldum yani karnım ağrıyor ve biraz lekendim üzüntüden yataktan dahi çıkamıyorum vardır rabbimin bildiği
Hhahaha çıktım da nasıl çıktım bana sor enkazdan cıkmıs gibiyim umutsuzluk yok ama rabbim nasip ettiyse bizimde çabamızla bende insallah buraya hamileyimmmmm yazıcam zor bi süreç ama eminim bizim olan biiznillah gelip bulacakSenden de razi olsun Allah naptim ssanki oturdugum yerden yazdim elbet var bi zamani ama kuluz iste ister istemez umutsuzluga dusuyo insan rabbim yolundan ayirmasin
Artik yataktan cikmissindir die dusuyorum cikmadiysanda artik cikmaz zamanii biz elimzden geleni yapicaz kusul yataklara girmicez