- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
Tesekkür ederim canimHic bilmiom kuzum simdi yine sonuc alicam bakalm kac haftalik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkür ederim canimHic bilmiom kuzum simdi yine sonuc alicam bakalm kac haftalik
T çizgisi hep varmış canım lh vücutta her zaman bulunan bir hormon. Onun ovulasyon pikinden sonra tekrar koyulaşmasini bhcg ye bağlıyorlar. İnşallah senin öyle olur. Ama normalde de zaten hep silik çıkıyor bilgin olsun.Hamile olan birisi böyle bir test paylaşmış burdan esinlenerek denemiştim aslında mesela t cizgisi ilk zamanlar çok açık zamanlada koyulasmis
Çok umutlanmıştım ama malesef hamilelik olmadı ve adetim çok farkli oldu pıhtı seklinde kahverengilesti falan doktora gittim smear testi aldı carsamba sonucalrim cikicak bakalimMerhaba, sonuç ne oldu, hamilemisin?
İnşallah tez zamanda sağlıklı bebişlerimiz olur cnm.Çok umutlanmıştım ama malesef hamilelik olmadı ve adetim çok farkli oldu pıhtı seklinde kahverengilesti falan doktora gittim smear testi aldı carsamba sonucalrim cikicak bakalim
Inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin.. canım benim t cizgisi bayaa koyuydu ovulasyondaki gibi ama bile olmadiİnşallah tez zamanda sağlıklı bebişlerimiz olur cnm.
Benim de adete yakın lh çizgisi giderek belirginleşti, ama hiç çok belirgin olmadı, sonra siliklesti, ovulasyon zamanında tam belirgin çift çizgi olmuştu ama. Sonuç adet oldum. T çizgisi Cden çok koyu olmadıkça hamilelik için anlamsız yani.
Merhaba ya benımde 7 gün var adetime ıkı kere gun ıcersınde ovulasyon testı yaptım çift cızgı cıktı yalnız bırısı daha silik hamile olabılırmıyım ? Konuya hakım oldugunuıer
Merhaba t çizgisi de c kadar köyü olması gerek tabi yapmaya devam edin belki adet günu yaklaştıkça koyulaşır benim iki gündür çok iyi t cden ama adetime 8 gün var bakalım neler gorucezMerhaba ya benımde 7 gün var adetime ıkı kere gun ıcersınde ovulasyon testı yaptım çift cızgı cıktı yalnız bırısı daha silik hamile olabılırmıyım ? Konuya hakım oldugunuz ıcın
Merhaba gebelik var mıydı benimkide aynı çıkıyorKızlar bende ovulasyon testi yaptim adetime bir gün kala sonuç böyle çıktı sizce hamilemiyim lütfen birşey diyinEki Görüntüle 2656123