Evet tabikide olabilir buna geç döllenme deniyor işte ama siz bitanede gebelik testi yapın bence gebeliktede ovü testi pik çıkıyorMerhaba adetime 6 gün kala ovülasyon testi yaptım fotoğraf ekleyeceğim bir koyulaşma ve tekrar silikleşme oldu acaba adete birkaç gün kala yumurtlama olur mu akıntım ve kasık ağrım var gebelik testi yaptım 3 gün kala yani bugün negatif nolur benim gibi olan varsa yazsın
Gebelik testi reglime 3 gün kala yani bugün negatif çıktıEvet tabikide olabilir buna geç döllenme deniyor işte ama siz bitanede gebelik testi yapın bence gebeliktede ovü testi pik çıkıyor
Bendede sürekli regl olcak hissi mide bulantısı baş dönmesi iğrenme memelerim acıyoGebelik testi reglime 3 gün kala yani bugün negatif çıktı
Biraz erken normalde beta yükseldikten sonra etki görülüyor ya onun için de ilişki sonrası 10-14 gün gerek bu da adet zamanına denk geliyor umutsuz olma ama kedicikBendede sürekli regl olcak hissi mide bulantısı baş dönmesi iğrenme memelerim acıyo7 gün var regle test yaptım negatif
Hayırlısıyla versin Rabbim inşallahBiraz erken normalde beta yükseldikten sonra etki görülüyor ya onun için de ilişki sonrası 10-14 gün gerek bu da adet zamanına denk geliyor umutsuz olma ama kedicik
İnşallah Allah hayırlı sağlıklı versinHayırlısıyla versin Rabbim inşallahçok umutluyum bu ay doğum günü hediyem olcak inşallah
Aminnnnİnşallah Allah hayırlı sağlıklı versin
Test yaptınız mı sonuç nedirKızlar dün adet günümdü hâlâ olmadım fakat adete 6 gün kala ovülasyon testi pozitif geldi yani ilişki üzerinden tam 7 gün geçti gebe olma ihtimalim var mı sizce?? Erken testler negatif dünden beri kan ne zaman vereyim
Sonucu merak ettim bende. Benzer durumdayım çünküKızlar dün adet günümdü hâlâ olmadım fakat adete 6 gün kala ovülasyon testi pozitif geldi yani ilişki üzerinden tam 7 gün geçti gebe olma ihtimalim var mı sizce?? Erken testler negatif dünden beri kan ne zaman vereyim