Merhaba adet oldunuz mu acaba ? Adetiniz düzenli midirArkadaşlar adetime 1 gün kala ovülasyon testi sonucum bu şekilde 4 gündür bu koyulukta dün beta hcg 0.164 çıktı bilgisi olan varmı
Benimde ayni acaba adet oldunuz mu ? Normal sartlarda bu ovulasyon adetten 15 gun oncesi fln olmasi gerekmiyor mu benimde kafam karistibenimde böyle çıkmıştı adet olmuştum
Evet adet olmuştumBenimde ayni acaba adet oldunuz mu ? Normal sartlarda bu ovulasyon adetten 15 gun oncesi fln olmasi gerekmiyor mu benimde kafam karisti
Benimde aynı şekilde 4 gün var ve ovulasyon testi koyu çıktı. Aynı zamanda sol kasığımda ve belimde inanılmaz bir ağrı var 3 güne yakındır
Sizi ümitlendirmek istemem ama Benim de sizin gibi oldu geçen ay aynı şekilde hamile olduğumu öğrendim darısı tüm isteyen herkese olsun inşallah bunu çok içten gelerek söylüyorumBenimde aynı şekilde 4 gün var ve ovulasyon testi koyu çıktı. Aynı zamanda sol kasığımda ve belimde inanılmaz bir ağrı var 3 güne yakındır
Ay ben de böyle öğrendim hayırlı olsun.Sizi ümitlendirmek istemem ama Benim de sizin gibi oldu geçen ay aynı şekilde hamile olduğumu öğrendim darısı tüm isteyen herkese olsun inşallah bunu çok içten gelerek söylüyorum
Ben geç yumurtlamisim sanırım çünkü sonraki gunde koyuydu daha sonra siliklesti bende yumrtladigimi düşünerek değerlendirdim normalde bugün adet olmam gerekirdi olmadım beklemedeyim şuanSizi ümitlendirmek istemem ama Benim de sizin gibi oldu geçen ay aynı şekilde hamile olduğumu öğrendim darısı tüm isteyen herkese olsun inşallah bunu çok içten gelerek söylüyorum
Ayy hamilesin sanki çizgi net gözüküyor darısı bize inşallahHanımlar bende de bugün ovulasyon pozitif çıktı. Dün cizgi hafifti ardından hcg testi yaptım hayalet cizgi cıktı... Aklım çok karışık henüz kan testi vermedim tahmini adetim 7'si... Adetin geçmesini bekleyip vermeyi düşünüyorum. Acaba gec dollenmede bu sekilde olabilir mi? Bi fikriniz var mı?
Belirti hissettin mi ?Hanımlar bende de bugün ovulasyon pozitif çıktı. Dün cizgi hafifti ardından hcg testi yaptım hayalet cizgi cıktı... Aklım çok karışık henüz kan testi vermedim tahmini adetim 7'si... Adetin geçmesini bekleyip vermeyi düşünüyorum. Acaba gec dollenmede bu sekilde olabilir mi? Bi fikriniz var mı?
Belirti hissettin mi ?
Çoook teşekkür ederim inşallah öyledir... Ben bu 2 haftadir garip bi hisle geziyorum. Kısa süre once hamile kaldigim ve dusuk yaptigim icin belirtileri saaak diye cekiyorum. Belimde bi agrı uyusma var. Ve gurul gurul kasiklarimdan asagilardan bi yerlerden sesler geliyo. Bir de canim eskiden yedigim seyler cekiyo normalde cok yeni aserme olmaması lazım. Çok yürüyünce(çarşı, market vs) kasıklarımda da agrı oluyodu. Bugün bunları yaşayınca yaptım zaten henüz hamilemiyim bilmiyorum kimyasalda olabilirAyy hamilesin sanki çizgi net gözüküyor darısı bize inşallah
Teste göre öyle görünüyorsunuz inşallah kan testinizde degerlerinizde öyle çıkar ve sağlıklı bir süreç geçirirsiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi dualarım sizinleÇoook teşekkür ederim inşallah öyledir... Ben bu 2 haftadir garip bi hisle geziyorum. Kısa süre once hamile kaldigim ve dusuk yaptigim icin belirtileri saaak diye cekiyorum. Belimde bi agrı uyusma var. Ve gurul gurul kasiklarimdan asagilardan bi yerlerden sesler geliyo. Bir de canim eskiden yedigim seyler cekiyo normalde cok yeni aserme olmaması lazım. Çok yürüyünce(çarşı, market vs) kasıklarımda da agrı oluyodu. Bugün bunları yaşayınca yaptım zaten henüz hamilemiyim bilmiyorum kimyasalda olabilir( Ama bende böyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?