- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
7 Aralık pik günümonceden yumurtlama gördüysen Umutlan bence
Bence gebesin7 Aralık pik günüm
İnşaallah bende merak ettim adet ağrım var amaBence gebesin
Belirti oyle oluyor adet olacakmış gibi agrı oluyor anlık süren agrılar ara ara yoklar gun içindeİnşaallah bende merak ettim adet ağrım var ama
İnşaallah vardır bende normal akıntı bile yokMerhabalar inşallah hamilesinizdirbende aynı durumdayım da adete 3 gün var ovu testim koyulaşmış .. bu ay şansım var mıdır sizce? Kendimi şartlamamak için gebelik testi bulundurmuyorum evde ama 3 gündür ara ara kahve rengi akıntım oluyo biraz umutlandım haliyle yerleşme olabilir mi diye dayanamadım yaptım Eki Görüntüle 2744023
İnşaallah vardır bende normal
Amiin inşaallahİnşaallah vardır bende normal akıntı bile yokyani benim bildiğim, bende de varsa eğer tabii, üstüne görme zaten kadınların %25inde falan oluyomuş galba
Canım bence bir gebelik testi alıp en kısa zamanda yap çünkü gebelik belirtisi olduğu gibi 2. Bir yumurtlama ya da polikistik belirtisi de oluyor ben 8 aralıkta regli oldum ama 6 Aralık ovülasyon testim böyleydi hadi inşallah senin ki bebek haberidirEki Görüntüle 2743664 pazartesi adet günüm düne göre ovulasyon koyulaşmış evde gebelik testi yok umutlanmalimiyim
Sizin niye koyu çıkmış polikistik yok bende aksine yumurta azlığı çıktı bu ay kontrolde adet olursan yine gel dedi DrCanım bence bir gebelik testi alıp en kısa zamanda yap çünkü gebelik belirtisi olduğu gibi 2. Bir yumurtlama ya da polikistik belirtisi de oluyor ben 8 aralıkta regli oldum ama 6 Aralık ovülasyon testim böyleydi hadi inşallah senin ki bebek haberidir
Benim durumum da karışık canım normalde o kadar kontrolde polikistikten bahseden olmadı ama bu gittiğim doktor polikistik yapılanma var ama yumurta iyi felan dedi 2 gün önce o yüzden emin olmak için yarın başka bir doktora daha gideceğim ama sanıyorum ki polikistik sebebi ile tekrar koyulaşma olmuş benim testim de 2. Yumurtlama ihtimaline karşı siz yine de değerlendirin bugünü bence vee inşallah yarın test yapın da güzel haberi verirsinizSizin niye koyu çıkmış polikistik yok bende aksine yumurta azlığı çıktı bu ay kontrolde adet olursan yine gel dedi Dr
Benim bugün adet başladı sabah aktif değil ama aktiflesir ağrım cokBenim durumum da karışık canım normalde o kadar kontrolde polikistikten bahseden olmadı ama bu gittiğim doktor polikistik yapılanma var ama yumurta iyi felan dedi 2 gün önce o yüzden emin olmak için yarın başka bir doktora daha gideceğim ama sanıyorum ki polikistik sebebi ile tekrar koyulaşma olmuş benim testim de 2. Yumurtlama ihtimaline karşı siz yine de değerlendirin bugünü bence vee inşallah yarın test yapın da güzel haberi verirsiniz
Önümüzdeki ay inşallah alırız güzel haberi canım ben bu ay doktor kontrolünde yumurta tabiki yaptırıyorum inofolic combi diye bir ilaç verdi folik asit hem de sağlıklı yumurtlama sağlıyor dedi normalde 18. Gün yumurtlama görürüm ama az önce ağrı olunca test yaptım ve pik ya da yakın gibi artık bilmiyorum tam bi araştır istersen bu ilacı ya da doktoruna danış faydası olur gibiBenim bugün adet başladı sabah aktif değil ama aktiflesir ağrım cok
Salı günü Dr a gideceğim bakalım hayırlısıÖnümüzdeki ay inşallah alırız güzel haberi canım ben bu ay doktor kontrolünde yumurta tabiki yaptırıyorum inofolic combi diye bir ilaç verdi folik asit hem de sağlıklı yumurtlama sağlıyor dedi normalde 18. Gün yumurtlama görürüm ama az önce ağrı olunca test yaptım ve pik ya da yakın gibi artık bilmiyorum tam bi araştır istersen bu ilacı ya da doktoruna danış faydası olur gibi
Hayırlısı inşallah canımSalı günü Dr a gideceğim bakalım hayırlısı
Merhaba arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?