Adete çok az bı süre kala nasıl hamilelik belirtileri yaşadız .

Tecrübeli olmadığım için bilmiyorum kuzum ama yinede bı umut var nedensiz değildir o lekeler. İnşallah bebisin habercisidir :) ben umudu kestim kan testi yaptırdım bekleyemedim 0 çıktı. Napalim artık :KK43:
offf çok üzüldüm ya sıkma canını sen öbür aya yine burdayız nasıl olsa hep birlikte

Ay belki de bebiş vardır :) Hayırlısı
teşekkür ederim inş. vardır olmuycaksada hiçç olmasın tekrar düşük yapmak istemiyorum... yarın artık belli olur. dün yaptığım test bu sabah çift görünüyordu. bende çok bekledi ondan herhalde idye çelişkiye düştüm. sabah tekrarlıycam.

0.0 .
Kız utanmadan 0 çıkmış . İnsan bı 3 çıkar 4 çıkar da umut kalsn demi . Anaaa oda yok sinir oldum :)

Aynen göğüs ucunu dokununca fena sızlıyor bırakınca da devam ediyor. Bilemedim ki ya :KK43:

Hiii. Bilmiyorum ki . Ama ben yumurtladigimi anlamıştım . Yani belkide . Ama umudum yok bu aydan . Eğer hamile olsaydim tam doğum günümde doğurma ihtimalim vardı :) nasip

ya burda gorunmuyo sankı ama yanlıs mı goruyorum dıye esıme gosterdm evet var dedi oda
hayalet oldugunu soylemıstım :)

Eklentiler

• 65uu.jpg
    65uu.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 1.328
ya burda gorunmuyo sankı ama yanlıs mı goruyorum dıye esıme gosterdm evet var dedi oda
hayalet oldugunu soylemıstım :)
burdan göremedimde ya acaba kan testinimi karıştırdılar bir ihtimal. testi tekrarlar mısın sabah ilk idrarla. adetin geçti zaten. kanda çıkmadan idrarda nasıl çıkacak. kanda yanlışlık olmuş olabilir.

Beklesem mı biraz daha . 2 3 gün daha gelmezse tekrarlarm. Bide nasıl kariscak ki olur mu öyle seyler

Beklesem mı biraz daha . 2 3 gün daha gelmezse tekrarlarm. Bide nasıl kariscak ki olur mu öyle seyler
iyide nasıl çift çıkacak kanda sıfırsa bence bekle tekrar test yaptır. ayrıca adetinde geçcikti oluyormuydu böyle geçikmeler sende. olmuyorsada bu da garip birde sarı akıntı olayı mesela işaret gibi geldi bana

30 günde bı olurum. Ay bide karistysa oda bana denk geldiyse mahvederim onları :)

X