Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ne güzel söylüyorsun. 2 gün geçti negatifAdet olucak gibi hissettim ben ilk belirtim oydu, test yapmadınız mı benim 5 gün kala idrarda çıkmıştı
hahahaha ay inşallah karışmıştırda hem bebeğine hemde tazminata kavuşursun :))30 günde bı olurum. Ay bide karistysa oda bana denk geldiyse mahvederim onları :)
Ovulasyon testi kullandin mi.hic .Ah ne güzel söylüyorsun. 2 gün geçti negatif
Ya biraz önce araştırırken bı ablanın yorumuna denk geldim . Diyo ki adetim 10 gün gecikti negatif çıktı 1 hafta sonra bı daha yaptım pozitif. Önceki yaptığımda da hamileymisim makinelerde oluyormuş öyle şeylerhahahaha ay inşallah karışmıştırda hem bebeğine hemde tazminata kavuşursun :))
hadi inşallah o zaman bak bekle pzt test yap bir daha.Ya biraz önce araştırırken bı ablanın yorumuna denk geldim . Diyo ki adetim 10 gün gecikti negatif çıktı 1 hafta sonra bı daha yaptım pozitif. Önceki yaptığımda da hamileymisim makinelerde oluyormuş öyle şeyler
Rabbim size bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah minik :)Ovulasyon testi kullandin mi.hic .
Çok iyi anlıyorum ne çabalar verdim ben de ağladım yüz kere test yaptım kan verdim negatif gördükçe yıkıldım, her defasında artık takmayacagm dedim ama her adet yaklaştığında acabalar başlardi.
Şimdi kızım 6 buçuk aylık uyuyor yanımda demem o ki Rabbim imtihan ediyor işte ,sonu güzel olacak bak gör . Ama ovulasyon testi mutlaka dene ben denedigim ay hamile kalmistim
Ben internet üzerinden sipariş etmistim topluca çok daha uygun oluyor.Rabbim size bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah minik :)
Yok hiç kullanmadım ama denemeyi düşünüyorum bu ay inşallah . Ama eczanelerde de pahalı sanki
Allah razı olsun canım benim. Güvenilir bı site söyler misiniz bnde öyle alayım bariBen internet üzerinden sipariş etmistim topluca çok daha uygun oluyor.
Aminn çok teşekkür ederim duamdasiniz artık
Ya yasak mı bilmiyorum ama ben gitti gidiyor dan almıştımAllah razı olsun canım benim. Güvenilir bı site söyler misiniz bnde öyle alayım bari
Ay hadi inşallah ya sen mutlu et beni :)bende şimdi baktım adete 2 gün kla kahve akıntı gelmiş kesilmiş hamile olanlar var. bende şuan durum aynı şua gelen giden birşey yok adet olsa devamı gelmezmiydi. sabah olsun ilk işim test yapmak
Teşekkür ederim canım :)Ya yasak mı bilmiyorum ama ben gitti gidiyor dan almıştım
Öyle sanıyorum. Döllenme olmuştur ve orda milyonlarca kez bölünmeye uğrayarak yerleşmiş senin onu bulmani bekleyen bı can vardir :)peki bu gerçekten yerlerşmeyse hcg salgılamış olacakmıyım hemen acaba
ya çok tatlısın :) inşallah hem olmasa bile unutma öbür ay yine birlikteyiz denemeye devamÖyle sanıyorum. Döllenme olmuştur ve orda milyonlarca kez bölünmeye uğrayarak yerleşmiş senin onu bulmani bekleyen bı can vardir :)