Adete çok az bı süre kala nasıl hamilelik belirtileri yaşadız .

Adet olucak gibi hissettim ben ilk belirtim oydu, test yapmadınız mı benim 5 gün kala idrarda çıkmıştı

Ah ne güzel söylüyorsun. 2 gün geçti negatif :KK43:
Ovulasyon testi kullandin mi.hic .
Çok iyi anlıyorum ne çabalar verdim ben de ağladım yüz kere test yaptım kan verdim negatif gördükçe yıkıldım, her defasında artık takmayacagm dedim ama her adet yaklaştığında acabalar başlardi.
Şimdi kızım 6 buçuk aylık uyuyor yanımda demem o ki Rabbim imtihan ediyor işte ,sonu güzel olacak bak gör . Ama ovulasyon testi mutlaka dene ben denedigim ay hamile kalmistim

hahahaha ay inşallah karışmıştırda hem bebeğine hemde tazminata kavuşursun :))
Ya biraz önce araştırırken bı ablanın yorumuna denk geldim . Diyo ki adetim 10 gün gecikti negatif çıktı 1 hafta sonra bı daha yaptım pozitif. Önceki yaptığımda da hamileymisim makinelerde oluyormuş öyle şeyler

Ya biraz önce araştırırken bı ablanın yorumuna denk geldim . Diyo ki adetim 10 gün gecikti negatif çıktı 1 hafta sonra bı daha yaptım pozitif. Önceki yaptığımda da hamileymisim makinelerde oluyormuş öyle şeyler
hadi inşallah o zaman bak bekle pzt test yap bir daha.

Ovulasyon testi kullandin mi.hic .
Çok iyi anlıyorum ne çabalar verdim ben de ağladım yüz kere test yaptım kan verdim negatif gördükçe yıkıldım, her defasında artık takmayacagm dedim ama her adet yaklaştığında acabalar başlardi.
Şimdi kızım 6 buçuk aylık uyuyor yanımda demem o ki Rabbim imtihan ediyor işte ,sonu güzel olacak bak gör . Ama ovulasyon testi mutlaka dene ben denedigim ay hamile kalmistim
Rabbim size bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah minik :)
Yok hiç kullanmadım ama denemeyi düşünüyorum bu ay inşallah . Ama eczanelerde de pahalı sanki :KK43:

Rabbim size bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah minik :)
Yok hiç kullanmadım ama denemeyi düşünüyorum bu ay inşallah . Ama eczanelerde de pahalı sanki :KK43:
Ben internet üzerinden sipariş etmistim topluca çok daha uygun oluyor.
Aminn çok teşekkür ederim duamdasiniz artık

bende şimdi baktım adete 2 gün kla kahve akıntı gelmiş kesilmiş hamile olanlar var. bende şuan durum aynı şua gelen giden birşey yok adet olsa devamı gelmezmiydi. sabah olsun ilk işim test yapmak

bende şimdi baktım adete 2 gün kla kahve akıntı gelmiş kesilmiş hamile olanlar var. bende şuan durum aynı şua gelen giden birşey yok adet olsa devamı gelmezmiydi. sabah olsun ilk işim test yapmak
Ay hadi inşallah ya sen mutlu et beni :)

merhaba kızlar,
benim hamilelik belirtilerim şöyle oldu; ilk önce ovülasyon testi almıştım düzenli adet oluyordum 28 günde 1 genelde de 14. 15. günlerde yumurtluyodum. Adetin 11. günü teste başladım fakat hiç çift çizgi yakalayamadım hiç umudum yoktu bu ay yumurtlamadım diye düşünüyordum. Ama meğerse yumurtlamışım hemde erkenden şükür ki değerlendirmişiz o günü. Çok umudum olmamakla birlikte adetin 11,12. günü benim göğüs hassasiyetim başladı, kasıklarımda ara ara batmalar oluyordu,
bir yandan yok ya olmaz derken bi yandan da umudum vardı sonra halsizlik ve uyku hali vardı üzerimde hiç geçmiyordu. normalde adet olmadan önce kahverengi akıntım başlardı bu sefer hiç bişey olmadı adet belirtileri yaşadım fakat olmadım dayandım 2 gün sonraya test yaptım ve süprizz çift çizgi :) benim hamilelik maceram bu. Demem o ki eğer test yapacaksanız adetten hemen sonra başlayın. Ne kadar düzenli de gitse adetiniz erken yumurtlama olabiliyor.

X