Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim adet günüm yarın . Sarıyla karışık hiç durmayan bı akıntımmn var yumurtlamadan beri bı kabizim bı ishal. 4 gündür kasiklarim adet olucam gibi ama bu endiselendiriyo beni olucam galibaben defalarca hamile kaldım her seferinde hiç hamile kalmamışım gibi yeni belirtiler aradım. şuanda yine hamile olduğumu düşünüyorum gögüslerimi ilk kez bu kadar şişi hissediyorum, akıntım varla yok arasında ayak üşümesi,yüz kızarması kasık ağrısı falan var ama adetime 1 hafta var neredeyse
sarı akıntı ben hamileyken bende hiç gelmedi. herkes sarı akıntı var falan diyordu ben diyordum bende yok kesin bu gebelikte düşecek. belki hamilesinizdir siz. test yapsaydınız keşke nasıl tutunuz kendiniziBenim adet günüm yarın . Sarıyla karışık hiç durmayan bı akıntımmn var yumurtlamadan beri bı kabizim bı ishal. 4 gündür kasiklarim adet olucam gibi ama bu endiselendiriyo beni olucam galiba
4 düşük yaşadım. yıllar sonra yeniden denemeye karar verdim ama bilemiyorum gögüslerim gerçekten davul gibi ama emin olamıyorum bırakın gebeliği sanki hiç adet olmamışımda ergenliğe yeni giriyormuşum gibi adet belirtilerimi bile hatırlayamıyorum şuanda. acaba hamilemiyim diye herşeyi ona yoruyorum.umutlandırmak istemem ama gece gece içime hamilesin gibi doğdu. tabi bu da ben böyle inanmak istediğimden olabilir. sabah test yapınKaç tane düşük yasadiniz. Öyle düşünmeyin . Rabbim inşallah en kısa zamanda size de bı melek nasip eder . Bekliyorum valla hayal kırıklığına uğramamak için. Bakalım inşallah yarın gelmez. Dikkatimi en çok o çekti çünkü genelde adete kadar kuru olurdum. Şu sıralar hergun akıntımmn oluyor
Ben 2 haftadır sabah 7 de uyuyorum o kadarki uykum gelmiyor. Ay inşallah agzindan bal damlıyor. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah ama adetim geçmeden yapmiyim diyorum ya hani negatif falan çıkarsa ne bilim :)ha birde ciddi uykusuzluk sorunu yaşıyordum hamileyken. hamile kadınlarda uykuya eğilim görülür normalde.benim hiç uykum gelmiyordu.
Adetine 1 gün var . Tecrübeli hanımlar acaba nasıl belirtiler yasadiniz yardım eder misiniz . Psikolojik belirtiyi pek anlamadım. Psikolojik olarak kasiklarim i nasıl agritabilirim veya nasıl göğsümü sisirebilirim. Kafamda deli sorular yardımlarınızı bekliyorum
mide bulantınız oldumu acaba tatlı yedim inanılmaz midem bulanıyor. kasık ağrınız sağ ve sol iki taraflı bir ağrımıydıBen adet olacak gibi yoğun sancı çektim ondan başta suphelenmedim. İlk hamile olduğumu dondurma alıp yiyemeyince farkettim çok sevdiğim tiramisu ve dondurmanin taşı bana viski eksiliginde geldi tukurdum. Sonra test yaptım zaten artık adetim beş gün gecikmisti
Evet kasık ağrım iki tarafliydi ondan acaba kist fln mı dedim gebelik suphem olmadı . Ilık zaman rutin mide bulantısı yoktu tatlılardan tiksindim. Ama sonra ikinci ay ile yoğun bulantı başladımide bulantınız oldumu acaba tatlı yedim inanılmaz midem bulanıyor. kasık ağrınız sağ ve sol iki taraflı bir ağrımıydı
Bende yemek yedikten sonra tiksinme oluyo. İş işten geçtikten sonra yani :) evet hala adet sancim var . Uyandigimdan beri 2 büklüm dolanıyorum belimin ya ortası ağrıyorBen adet olacak gibi yoğun sancı çektim ondan başta suphelenmedim. İlk hamile olduğumu dondurma alıp yiyemeyince farkettim çok sevdiğim tiramisu ve dondurmanin taşı bana viski eksiliginde geldi tukurdum. Sonra test yaptım zaten artık adetim beş gün gecikmisti
ay test yap ne olursun çatlıycam ben burdaBende yemek yedikten sonra tiksinme oluyo. İş işten geçtikten sonra yani :) evet hala adet sancim var . Uyandigimdan beri 2 büklüm dolanıyorum belimin ya ortası ağrıyor
yok valla hiç öyle uzayan bir akıntım yok hatta kuruyum gibi. ben değilim galiba ya. senden umutluyum sadece. idarırama baktım koyumu diye kaç gündür hep açık bugün koyuydu hatta içinde beyaz ufak ufak akıntı parçaları gibi bişiler yüzüyordu. sende de böyle varmı acaba ya. bir denesen beni bilgilendirsenBide şu sarı akıntı işi iyice abartı. Yumurtlama dönemindeki gibi uzuyor baya baya . Acaba diyorum üşüttüm mu o yüzden mi böyle