Evet evet sabırsızlanıyorum ama sabredicem adetim gecikmeden gebelik testi yapmıcam tamamen nasip şuan gebelik testi bile pozitif cikmayabilir bir iki güne belli olacak inşallahMerhaba canım ben de adetime bir gün kala test yaptım böyle çıktı ve etrafına sordum hamilesin tebrikler dediler. 2 gün sonra adeet oldum hamile olduguma o kadar inanmıştım ki doktora gittim doktor bu testler çok yaniltici hamile değilsin dedi. Sonra internetten araştırma yaptım adet döneminde o değerler yüksek olduğu için silik çizgi çıkarmış. Adet döneminde yapılmasının uygun olmadığı söyleniyor. Kullanım talimatının altında da yazar. Benim gibi hevesin yarım kalmaz inşallah temkinli ol canım kan testinden önce heveslenme
1 ay sonra hamile kaldım.
Evet olabilir bakalım öyle düşünerek tekrar denedik şansımızı. Belki bu yumurtlama gebelik şansımı arttırır2. Yumurtlama büyük ihtimal
Gecikmenin 4.gununden sonra idrar testi yapılıyor aman dikkatEvet evet sabırsızlanıyorum ama sabredicem adetim gecikmeden gebelik testi yapmıcam tamamen nasip şuan gebelik testi bile pozitif cikmayabilir bir iki güne belli olacak inşallah
Ben dört gün öncesinde test yapmıştım silik çıkmıştı kan sonucumla pozitif olduğumu öğrendim. Bir zararı olduğunu zannetmiyorum.Gecikmenin 4.gununden sonra idrar testi yapılıyor aman dikkat
Yeter ki adetim geciksin de hayırlı sebepleGecikmenin 4.gununden sonra idrar testi yapılıyor aman dikkat
Evet sanırım bünyeden bünyeye değişiyor sizin belirtilerinin var mıydı öğrenmeden önceBen dört gün öncesinde test yapmıştım silik çıkmıştı kan sonucumla pozitif olduğumu öğrendim. Bir zararı olduğunu zannetmiyorum.
Öyle belirgin bir durum hissetmedim.Regl olacağım zamanki gerginlik vardı göğsümde biraz acı hissetmiştim.Evet sanırım bünyeden bünyeye değişiyor sizin belirtilerinin var mıydı öğrenmeden önce
Ben hamile oldugumu ogrendikten sonra ovulasyonla denemistim bu sekildeydi umarim hamilesinizdirEvet sanırım bünyeden bünyeye değişiyor sizin belirtilerinin var mıydı öğrenmeden önce
UmarımBen hamile oldugumu ogrendikten sonra ovulasyonla denemistim bu sekildeydi umarim hamilesinizdir
Bende de ara ara yumurtlama ağrısı gibi ağrılar oluyor belki de yumurtluyorumdurÖyle belirgin bir durum hissetmedim.Regl olacağım zamanki gerginlik vardı göğsümde biraz acı hissetmiştim.
Ovulasyon ilk kez denemiştik.Hemen o ay hamile kaldım.
Siz yine hayal kırıklığı olmaması adına gecikmeden sonra test yaptırın.İnsallah istediğiniz gibi olur.
Yap artık bi gebelik testi :) kaç gün var adeteHatta 5 dakika sonucunda bu şekilde.
Canm evet köyü bence gebelik testi yapBugünkü ovulasyon testim de böyle. İlk idrarla yapmadım bu arada. Sanki t çizgisi diğer testlere göre koyulaşmış artık bugün
YarınYap artık bi gebelik testi :) kaç gün var adete
Hatta 5 dakika sonucunda bu şekilde.
Tamamdır yapıp onu da atacağım burayaCanm evet köyü bence gebelik testi yap
Bence deBence gebelik testinin vakti geldi.
Bekliyorz sabırsızlıkla elinizde var miTamamdır yapıp onu da atacağım buraya
Bence deya fikirleriniz yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimmmm