Ciddi ciddi görüyorum ben ikinci çizgiyi.
Umutlandırmış gibi olmayayım ama inşallah öyledir.
Ben de regl tarihime yakin yaptığımda silik çıkmıştı.
Beta hcg 100 lerde bisey çıkmıştı.
Bence siz de pozitifsiniz. adet günüm gelince tekrar yapacağım gebelik testini artık inşallah gelir artık bu sefer
Buraya inşallah hcg değerini atmak nasip olur
Siz adet geciktikten sonra mı kan testi vermiştinizCiddi ciddi görüyorum ben ikinci çizgiyi.
Umutlandırmış gibi olmayayım ama inşallah öyledir.
Ben de regl tarihime yakin yaptığımda silik çıkmıştı.
Beta hcg 100 lerde bisey çıkmıştı.
Bence siz de pozitifsiniz.
siz kan testi verdiniz mibende yuzde99 var hcgde gittikçe koyulaşıyo. bence testle ugrasmayın acil kan verin çatlarım yoksa meraktaaann
Kaçıncı haftada keseyi gördünüz. Ben şuan 6 hafta 1 günlük adete göre ama görür mü acabaCanlar ben bugün doktora gittim keseyi gördü doktor çok şükür yerleşimi falan yerindeymiş 3 hafta sonra gel dedi ben daha önce düşük yaptım ya gebelik olursa doktor kan sulandırıcı iğne başlayacaz demişti onu başlayacam göbekten 3 hafta sonra tekrar gel dedi ben de durum bu sizlerde son durum ne
Bence var daha da koyulasirsa inşallah gebelik vardırEki Görüntüle 3090325 sizce en alttaki az önce yaptığım diğerleri sırasıyla ctesi pazar ptesi şeklinde koyulaşma var mı ovulasyonda bata 2 gün kaldı
Bebeğin kaç haftalık olduğu nasıl hesaplanıyorKaçıncı haftada keseyi gördünüz. Ben şuan 6 hafta 1 günlük adete göre ama görür mü acaba
Bakalım inşallah dediğiniz gibi olur beklemeye devamBence var daha da koyulasirsa inşallah gebelik vardır
Ilk zamanlarda Son adet tarihine göre ilerleyen zamanlarda doktor şu kadarlık diyorBebeğin kaç haftalık olduğu nasıl hesaplanıyor
Ben randevu aldım cumartesiyeKaçıncı haftada keseyi gördünüz. Ben şuan 6 hafta 1 günlük adete göre ama görür mü acaba
Kaç haftalıkta gözüküyomuş acaba yaBen randevu aldım cumartesiyeİnşallah güzel haberler alırım artık gözükür diye düşünüyorum
MaşallahCanlar ben bugün doktora gittim keseyi gördü doktor çok şükür yerleşimi falan yerindeymiş 3 hafta sonra gel dedi ben daha önce düşük yaptım ya gebelik olursa doktor kan sulandırıcı iğne başlayacaz demişti onu başlayacam göbekten 3 hafta sonra tekrar gel dedi ben de durum bu sizlerde son durum ne
Ben bugün 5+0 dım doktor karından ultrasonla baktı emin olamadı dediki bişey görüyorum ama seni ben bi radyoloji usg ye yollayayım orda baksınlar dedi oraya gittim orda vajinal ultrason yaptılar orda göründü keseKaçıncı haftada keseyi gördünüz. Ben şuan 6 hafta 1 günlük adete göre ama görür mü acaba
Kişiden kişiye değişiyorKaç haftalıkta gözüküyomuş acaba ya
Kalp atışı da duyulmaz mıKişiden kişiye değişiyorAma tahmini olarak 6. Haftadan sonra karından gözükür