Adete 9 gun kala yaptigim gebelik testi, asiri silik cizgi. Yorumlar misiniz?

Selam arkadaslar sizce cizgi varmi adete 9gun var markasi albi asiri karin agrim var ve ilk defa leke gibi bisey gordum bugun

o döllenmeye bağlı adete 9 gün kala çıkması herkeste aynı olmazki adete 5 gün kala bnde cıkmamıstı
Ben kendime göre hesapladım dediğiniz doğru tabi ben yumurtlama testine göre yapmıştım ama bu bayanda önce çizgi cikip sonra cikmamis ona göre demistim

Selam arkadaslar sizce cizgi varmi adete 9gun var markasi albi asiri karin agrim var ve ilk defa leke gibi bisey gordum bugun
adete dokuz gun var olmasi yumurtlamanin uzerinden asagi yukari 5 gun gecti demektir. yumurtlamadan 14 gun sonra regl gelir. eger yumurta dollendiyse 6 gun icinde yumurtaliktan rahime dogru yol alir. ve tutunur.. sonra hcg hormonu salgilamaya baslar yani hamilelik hormonu.. 6 gunden sonra kanda tespit edilebilir. idrarda ise tespit edilmesi imkansizdir. bazisi icin regle yakin testte cikabiliyorken bazisi icin regl gecse bile cikmayabilir ilk gunler. idrarindaki hcg seviyesiyle ilgilidir. gebelik vardir ama test tespit edemiyordur.

sizin durumunuzda ise anormal bir durum olup da cok erken bir yumurtlama (yani regl bitiminden 2-3 gun sonra yumurtalama) sonrasinda dollenme olmadiysa, normal seyrindeyse, dollenme olmussa bile daha 5. gun yani yumurta daha rahime dogru yol aliyor. tutunmadi bile. kisacasi coook cok erken test yapmissiniz. erken gebelik testlerinde bile 3-4 gun oncesi onca sonuc verebilir, vermez bile.. 9 gun once cok erken..

Umut dunyasi iste tuhaf olan ilk damlatinca cizginin cikmasi nasip hersey insan olmayan cizgiyi bile goruyo

Umut dunyasi iste tuhaf olan ilk damlatinca cizginin cikmasi nasip hersey insan olmayan cizgiyi bile goruyo
muhtemelen cizgi de degil cikan.. orada bulunan serit islandigi icin belli olmaya basliyor. gebelik olursa rengi pembe, kirmizi olur.. serit yeri islaninca renksiz bir cizgi cikiyor. o olabilir. iki kiziniz mi var?

kan testını kac gun kala adete yaptırsam cıkar merak edıyorum umut işte
muhtemelen cizgi de degil cikan.. orada bulunan serit islandigi icin belli olmaya basliyor. gebelik olursa rengi pembe, kirmizi olur.. serit yeri islaninca renksiz bir cizgi cikiyor. o olabilir. iki kiziniz mi var?
Suanda 1tane digeri vefat etti ocak ayinda

1tane var digeri ocak ayinda vefat etti
Ah canim Allah rahmet eylesin sana da insallah hayırlısıyla insallah tez vakit tekrar evlat nasip etsin
Amin canim sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…