bence git. ben çocuk sahibi olmaya karar verdiğimde eşim de ben de gittik ve genel duruma baktırdık. benim de 10 ay oldu hala gebelik yok ama benim yumurtlama sorunum var düzenli regl olmama rağmen. sen de git bence kafan rahat olur hem sağlıklı bir gebelik gecirmen için de gebelik öncesi doktor kontrolü gerekli bence.Peki 2 kez yumurtlama olmasına rağmen adetlerim düzenli olmasına rağmen 4 5 ayda neden gebelik oluşmamış olabilir sizce normal mi yoksa artık doktora gitmeli miyim bunu yaşayan var mı
Teşekkür ederim bu ay da geçsin adetime 8 gün var eğer yine olumsuz olursa ramazandan sonra gideceğim. Bu ay galiba 2 kez yumurtlamam oldu hem adetten 13.gun sonra hem de bugün yani önümüzdeki adetime 8 gün kala ovulasyon testim pozitif çıktı.bence git. ben çocuk sahibi olmaya karar verdiğimde eşim de ben de gittik ve genel duruma baktırdık. benim de 10 ay oldu hala gebelik yok ama benim yumurtlama sorunum var düzenli regl olmama rağmen. sen de git bence kafan rahat olur hem sağlıklı bir gebelik gecirmen için de gebelik öncesi doktor kontrolü gerekli bence.
teşekkür ederimevet canım bazı aylar iki kez yumurta olabiliyor
Hamilelikte olabilir hamileliği ovulasyon testiyle ögrenenleri de okumuştum burdanTeşekkür ederim bu ay da geçsin adetime 8 gün var eğer yine olumsuz olursa ramazandan sonra gideceğim. Bu ay galiba 2 kez yumurtlamam oldu hem adetten 13.gun sonra hem de bugün yani önümüzdeki adetime 8 gün kala ovulasyon testim pozitif çıktı.
evet ben de okumuştum onun için ovulasyonda pozitifi görür görmez erken gebelik testi yaptım fakat o negatif çıktıHamilelikte olabilir hamileliği ovulasyon testiyle ögrenenleri de okumuştum burdan
bir ayda iki kez yumurtlama çok nadir olur ve benim bildiğim 2-3 gün arayla oluyor yumurtlamalar. gebelik de olabilir ama okuduğuma göre erken gebelik testin negatif çıkmış. ama idrarda gebelik en erken döllenmeden 14 gün sonra görülebiliyor.. belki de vardırTeşekkür ederim bu ay da geçsin adetime 8 gün var eğer yine olumsuz olursa ramazandan sonra gideceğim. Bu ay galiba 2 kez yumurtlamam oldu hem adetten 13.gun sonra hem de bugün yani önümüzdeki adetime 8 gün kala ovulasyon testim pozitif çıktı.
klişe olacak ama bebek nasip işi canım kendi istediği zaman geliyor, bir sorun olmak zorunda değil. ben evlenmeden önce doktora gidip kontrol olmuştum her şey yolunda görünüyordu, düşündüğümüz zamandan önce kan tahlili vs verip vitamin başladım 3 ayımız geçti daha tık yok. 6 ayı geçerse eğer daha ciddi tetkikler yaptırmayı düşünürüm hem eşim hem kendimPeki 2 kez yumurtlama olmasına rağmen adetlerim düzenli olmasına rağmen 4 5 ayda neden gebelik oluşmamış olabilir sizce normal mi yoksa artık doktora gitmeli miyim bunu yaşayan var mı
Galiba cidden öyle ya ciddi sorunları olup ilk ay hamile kalan takınıdıklarımda var hiç bir sorun olmadığı halde aylarca kalamayan veya 1.senesinde kalan da var bekleyelim bakalım bizim bebişimiz ne zaman gelmek isteyecek :)klişe olacak ama bebek nasip işi canım kendi istediği zaman geliyor, bir sorun olmak zorunda değil. ben evlenmeden önce doktora gidip kontrol olmuştum her şey yolunda görünüyordu, düşündüğümüz zamandan önce kan tahlili vs verip vitamin başladım 3 ayımız geçti daha tık yok. 6 ayı geçerse eğer daha ciddi tetkikler yaptırmayı düşünürüm hem eşim hem kendim
hayırlısı diyorum yani çok aşırı sorumluluk kaldırabilen bir insan da değilim, evet çok güzel bir şey ama çok da zor kabul etmek lazım. biz ne zaman hazır olursak o zaman gelecek diye düşünüyorum. çok zor bu kararı verdim :) başlarda aşırı korkuyordumGaliba cidden öyle ya ciddi sorunları olup ilk ay hamile kalan takınıdıklarımda var hiç bir sorun olmadığı halde aylarca kalamayan veya 1.senesinde kalan da var bekleyelim bakalım bizim bebişimiz ne zaman gelmek isteyecek :)
canım testin pik ya da pike yakın değil gibi ancak testin markasına göre renk değişebilir belki pik zamanı da böyle soluk mu oluyortest bu
Pik zamanı da en fazla bu kadar oluyordu daha koyu olduğunu görmemiştim bencanım testin pik ya da pike yakın değil gibi ancak testin markasına göre renk değişebilir belki pik zamanı da böyle soluk mu oluyor
Bi gebelik testi yapıp netleştirin isterseniz :)Pik zamanı da en fazla bu kadar oluyordu daha koyu olduğunu görmemiştim ben