Merhabalar benim de 22 ve 23 Nisanda pik oldu ovülasyon testim . 5 gün geçti benim de alt karnımda kramp ve yanma gibi ağrılar başladı .Az önce yine ovulasyon testi yaptım yine silik çizgi var. Fikri olan yok mu ;(
Lh hormonu her zaman vucutta bulunduğu için ne zaman yaparsanız yapın silik çizgi hep çıkacak önemli olan pik çıkması ve sizde pik çıkmış yumurtlamışsınız yani ovülasyon testinde silik çizgilere kafa takmayınAz önce yine ovulasyon testi yaptım yine silik çizgi var. Fikri olan yok mu ;(
Öncelikle inşallah rabbim gönlüne göre versin. İnşallah gebelik vardır. Bende ovulasyon testiyle öğrendim hamile olduğumu ve evet benim de belim aynı şekil tutulmuştu adet günüm yaklaştıkça ovulasyon testim daha koyu çıkıyordu sanki yumurtlama olmuş gibi t çizgisi kopkoyuydu sonra zaten adet günü test yaptım ve hamileyimBu sabah yaptım gebelik testini. Var mı sizce. Kuruma çizgisi dedikleri nedir tam olarak
Eki Görüntüle 3422504
Maşallah, darısı banaÖncelikle inşallah rabbim gönlüne göre versin. İnşallah gebelik vardır. Bende ovulasyon testiyle öğrendim hamile olduğumu ve evet benim de belim aynı şekil tutulmuştu adet günüm yaklaştıkça ovulasyon testim daha koyu çıkıyordu sanki yumurtlama olmuş gibi t çizgisi kopkoyuydu sonra zaten adet günü test yaptım ve hamileyim
Öncelikle inşallah rabbim gönlüne göre versin. İnşallah gebelik vardır. Bende ovulasyon testiyle öğrendim hamile olduğumu ve evet benim de belim aynı şekil tutulmuştu adet günüm yaklaştıkça ovulasyon testim daha koyu çıkıyordu sanki yumurtlama olmuş gibi t çizgisi kopkoyuydu sonra zaten adet günü test yaptım ve hamileyim
Bi çizgi var evet ama kuruma çizgisi mi kaç dk içinde çıktı bu
Bu sabah tekrar yaptım negatifti. Yanılttı beni dünkü test malesefBi çizgi var evet ama kuruma çizgisi mi kaç dk içinde çıktı bu
Benim de öyleValla yumurtlamadan beri bütün gebelik belirtilerini yaşadım ama maalesef negatif
Merhaba, test yaptınız mı, sonucunuz nedir?Merhabalar benim de 22 ve 23 Nisanda pik oldu ovülasyon testim . 5 gün geçti benim de alt karnımda kramp ve yanma gibi ağrılar başladı .
Ve senin belirtilerin de normal . Ben 1 ocakta öğrenmiştim ilk gebeliğimi ve adete 6 gün vardı silik çıkmıştı .
9 gün önceden başlamıştı belirtiler aşırı gaz olmuştu ama normal bir gaz değil çok fazlaydı. Ve alt karında kramp ,yanma oluyordu .
kürtajdan sonra 1 adetim geçti doktor tekrar deneyin dedi şimdi yine alt karında yanma ve kramp var inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimizbaşka sorun varsa yardımcı olmak isterim
Evet adete 6 gün varken yaptım 1 aaat sonra gölge çıktı hafif emin olamamıştır 5 gün kala ve 4 gün kala pozitif çıktı şükürler olsunMerhaba, test yaptınız mı, sonucunuz nedir?
Hayırlı olsun şimdidenEvet adete 6 gün varken yaptım 1 aaat sonra gölge çıktı hafif emin olamamıştır 5 gün kala ve 4 gün kala pozitif çıktı şükürler olsunama daha kan vermedim o yüzden emin değilim . İnşallah pozitiftir