HCG 4.34
Sizin ilk kaç çıkmıştı
Ben bunu özelde yaptırdım bugün şuan gebelik görünmüyor deyip yolladı internet te araştırdım böyle hamile kalan çok kişi var
İnşAllah vardır adet beklicem şimdilik ama günler nasıl geçecek bilmiyorum çok heyecanlıyım 1 senedir uğraşıyoruz çocuk içinDeger hamilesiniz denilebilecek kadar yüksek degil o da adetinize daha varmiş o yuzden.... yarin gitmiş olsaydiniz muhtemelen 8-10 arasi deger cikacakti ve doktor 2 gun sonra tekrarla yukselirse hamilelik diyebiliriz diyecekti
İnşAllah vardır adet beklicem şimdilik ama günler nasıl geçecek bilmiyorum çok heyecanlıyım 1 senedir uğraşıyoruz çocuk için
HCG 4.34
Pazartesi tekrar yaptırıyım 2 gün kalıyor adetimeMerak etmeyin gunler cabuk geciyor adetinize iki gun kala tekrar kan verebilirsiniz.
Ya inşAllahhh pazartesi tekrar yaptırcamBen adetime bir gün kala yaptırmıştım. 2.30 çıkmıştı. Adetim 4 gün gecikince yaptırdım 66 çıkmıştı. Bence hamilesiniz. Ve adetin gecikmesini bekleyin daha da yükselecektir :)
Bu mesajla uyanmak çok mutlu etti beni inşAllah vardır Allah kimsenin umutlarını kırmasın isteyen herkese nasip etsinBen adetime bir gün kala yaptırmıştım. 2.30 çıkmıştı. Adetim 4 gün gecikince yaptırdım 66 çıkmıştı. Bence hamilesiniz. Ve adetin gecikmesini bekleyin daha da yükselecektir :)
Bu mesajla uyanmak çok mutlu etti beni inşAllah vardır Allah kimsenin umutlarını kırmasın isteyen herkese nasip etsin
Bende 1 senedir uğraşıyorum bi sorunumuz yok sadece eşimin değerleri düşüktü biraz şimdi herşey normal doktor büyük ihtimal bu ay hamile olursun dedi Rabbim inşAllah nasip eder isteyen herkese haber veririm mutlaka bana dua edin lütfenSizi çok iyi anlıyorum. Bende 1.5 sene bekledim. Sonucu mutlaka yazın. Güzel haberlerinizi bekliyoruz :)
Canim daha önce yaptırdığın negatif beta hcg ler kac çıkıyordu acaba ? Hatırlıyor musunBen adetime bir gün kala yaptırmıştım. 2.30 çıkmıştı. Adetim 4 gün gecikince yaptırdım 66 çıkmıştı. Bence hamilesiniz. Ve adetin gecikmesini bekleyin daha da yükselecektir :)
Canim daha önce yaptırdığın negatif beta hcg ler kac çıkıyordu acaba ? Hatırlıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?