İnşaallah ikimiz içinde hayirlisi olur canım rabbim herkese versin benden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu bende tik yok daha :)benimde hiç bir problem bulamadilarrahim filmi cekildi, aşılama yapıldı, gona f kullandim klomen kullandim yumurtalar büyüyor catliyor ama sonuç hep negatif
adet oldum 3 gun önce bitti simdi yumurtanin catlamasini bekliyorum cnmSen bu ay bekliyormusun yoksa adet oldun mu canim
Hadi hayırlısı olsun canımadet oldum 3 gun önce bitti simdi yumurtanin catlamasini bekliyorum cnm
Canım bi at istersen fotoyu ama inşaallah hamissindirslm kızlar bende adetime 4 kala test yaptım başta negatif diyordum ama testte tekrar baktım
2.çizginin yeri mi gördüğüm yoksa hayali çizgi görenler var öyle bişey mi bilmiyorum sizce öyle olabilirmi eşimde gördü ama çizginin yeridir o gördüğümüz diyo foto da çektim ama onda belli olmuyo
belli olmuyoki canım sen görebilecekmisin bakalım :) psikolojim bozuldu iyice öyle görmek istediğim için bana mı öyle geliyo bilmiyorumCanım bi at istersen fotoyu ama inşaallah hamissindir
Canım seni üzmek istemem ama bende göremedimbelli olmuyoki canım sen görebilecekmisin bakalım :) psikolojim bozuldu iyice öyle görmek istediğim için bana mı öyle geliyo bilmiyorum
normalde bile zor farkediliyo canım fotoda hiç belli olmuyo zaten .. bekleyip göreceğiz hayırlısı diyelim artık :)Canım seni üzmek istemem ama bende göremedim
İnşaallah hadi güzel haberler verirsin :)normalde bile zor farkediliyo canım fotoda hiç belli olmuyo zaten .. bekleyip göreceğiz hayırlısı diyelim artık :)
cnm sonradan çıkan cizgiyi zaten dikkate almamak gerekiyo ama sen erken yaptığın için henüz çıkmamış da olabilirnormalde bile zor farkediliyo canım fotoda hiç belli olmuyo zaten .. bekleyip göreceğiz hayırlısı diyelim artık :)
bilmiyorum canım bekleyip göreceğiz artık :)cnm sonradan çıkan cizgiyi zaten dikkate almamak gerekiyo ama sen erken yaptığın için henüz çıkmamış da olabilir
Kızlar, ben görmek istediğim için mi görüyorum hayalet ikinci çizgiyi?? Var mı gercekten??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?