• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 6 gün kala.!!

yasyasemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
209
81
48
30
Merhaba arkadaşlar adetime 6 gün var arada hafif bel ağrısı ve hafif kasıklarımda batma oluyor adetime 1 hafta kala göğüslerim şişerdi ve dokunulmayacak kadar ağrırdı ve hiç tık yok. 5 aydır korunmuyorum bu ay folik asite başladım ve son adet bitimimden 3 gün sonra gün aşırı birliktelik oldu ovulasyon bitene kadar. Test yapsam çıkar mı beklemeli miyim? Yardımcı olursanız sevinirim 🤗

Canim erken gebelik testinde buyuk ihtimalle cikar. Diger normal testlerde cikacagini sanmiyorum ama bence biraz daha bekle ve dusunmemeye calis:kahve:

Canım düşündükçe belirti yaşarsın ve o belirtiler isteyincede olur istemeyincede düşünmekle alakalı ama inş hamilesindir 🤗🤗

Teşekkür ederim cevaplarınız için adetimin gecikmesini bekleyeyim ben sabırsızlanıyorum ama dayanacağım ve aklımdanda çıkmıyo başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum ama yine kendimi düşünürken buluyorum ☺️☺️

Bende aynı sekılde bu ay folik asite basladım adetten iki gun sonra gün aşırı ilişkidenedik ovulasyon hesabıma göre dun bitti :) daha var benım adetime bende dusunmeyeyım dıyorm ama aklımdan cıkmoyor hayırlısıyla hamıle kalırız ınsallah. Sonucunu buraya da yaz :)

Herkese merhaba 15 kasım adet günümdü 21 nde bitti ve 1dolu boş yumurtlama günlerini de dolu geçirerek birlikte olduk adetime 4 gün var test aldım yapsam çıkar mı sizce

Herkese merhaba 15 kasım adet günümdü 21 nde bitti ve 1dolu boş yumurtlama günlerini de dolu geçirerek birlikte olduk adetime 4 gün var test aldım yapsam çıkar mı sizce
Eger varsa ince de olsa cıkar canim ben kimyasal olarak sonuclanan gebeliği oyle ogrenmıstim

Bende aynı sekılde bu ay folik asite basladım adetten iki gun sonra gün aşırı ilişkidenedik ovulasyon hesabıma göre dun bitti :) daha var benım adetime bende dusunmeyeyım dıyorm ama aklımdan cıkmoyor hayırlısıyla hamıle kalırız ınsallah. Sonucunu buraya da yaz :)

inşallah gönlümüzce oluş hepimizin

Bence de en iyisi gecmesini beklemek. Bn yumurtlama gunlerini gun asırı degerlendirdm 8 gun var cok heyecanlıyım cok erken ama her degişikliği belirti olarak görüyorum degil bıliyorm psikolojık ama iste

Back