Adete 6 gün kala kızlar

IMG_7212.jpeg

Kızlar sizce var mı

Eklentiler

• IMG_7211.jpeg
    IMG_7211.jpeg
    116,8 KB · Görüntüleme: 27
İnşallah sağlıcakla güzel haberler alırsın tez vakitte. Ben nihalin bahcesi diye bi sayfadan aldım yumurtlama dönemine kadar sabah alşam bi tatlı kaşığı içtim. Folik asit olarakta elenatal kullanıyorum.
Merhaba sonuç alabildiniz mi gebe kalabildiniz mi o macunla acaba ne kadar kullandınız? Ne sebeple kullandınız ? Bende 3 gün oldu başlayalı nihalin bahcesinden aldım macunu inşallah fayda görürüm benim yumurta rezervim çok düşük onun için aldım eşime de destek amaçlı erkek macunu aldım ama bilmiyorum bi fayda sağlar mi

Merhaba sonuç alabildiniz mi gebe kalabildiniz mi o macunla acaba ne kadar kullandınız? Ne sebeple kullandınız ? Bende 3 gün oldu başlayalı nihalin bahcesinden aldım macunu inşallah fayda görürüm benim yumurta rezervim çok düşük onun için aldım eşime de destek amaçlı erkek macunu aldım ama bilmiyorum bi fayda sağlar mi
Ben bir ay yumurtlama sürecine kadar kullandım o ay kimyasal gebelik yaşadım . Bu ay gene yumurtlamaya kadar kullanıyorum inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Bende kullanmaya başladım inşallah güzel sonuçlar alırız. Siz ne için kullanıyorsunuz acaba benin amh çok düşük
Benim dış gebelik geçmişim var bi arkadaşımın tavsiyesiyle aldım belki bi faydası olur diye gerçekten de o ay kimyasal gebelik oldu. Cok fazla kullananların yorumlarını gördüm instagramda umarım size de şifa olur. Ama yumurtladıktan sonra kullanmayın adet olursanız tekrar ovulasyona kadar kullanın

X