o zaman dediğin gibi bekleyip o şekilde yapmalıyız.evet ben 3 aylık evliyim ilk ayda koruduk son iki aydır deniyoruz bakalım bu ikinci ay denemde bakalım evladım n3 zaman gelicek.peki sen kaç yıllık evlisn yada aylik:)
Testi yaptın mı canım? Benim de BAT bugün ama daha olmadım. Rahmimde ara ara batmalar var dün geceden beri ve aşırı yiyorum. Testim de yok yapamıyorum bugün.
İnşallah bebişin vardır tatlim
Valla olmadım canım az önce de kontrol ettim bembeyaz su gibi akıntı var. Normalde gün içinde çoktan başlamış olurdum, kalbim küt küt atıyor heyecandan.Ayy olmadın mı daha? Düzenli mi olursun? Hadi inşaALLAH vardır. Bu gece olmazsan inşaALLAH olmazsın, yarın test yap muhakkak. Güzel haberlere ihtiyacımız var
eşim biraz duyarsız gibi ya ama artık bişeyler yapmam lazım
Az önce yaptım negatif canım. Galiba takip etmeyi bırakıcam artık istediği zaman gelsin bebiş :)Testi yaptın mı canım? Benim de BAT bugün ama daha olmadım. Rahmimde ara ara batmalar var dün geceden beri ve aşırı yiyorum. Testim de yok yapamıyorum bugün.
Valla olmadım canım az önce de kontrol ettim bembeyaz su gibi akıntı var. Normalde gün içinde çoktan başlamış olurdum, kalbim küt küt atıyor heyecandan.
Çok düzenli olduğum söylenemez ama 28-29 günde olurum. Belki yarın gelebilir ama âdet hissini dünden beri yaşıyorum aslında.
İnşaAllah canım. Salı günü sipariş ettiğim testler gelecek. Salıya kadar olmazsam bakacağım.
Az önce yaptım negatif canım. Galiba takip etmeyi bırakıcam artık istediği zaman gelsin bebiş :)
Bazen BAT sonrası pozitif görülüyor canım. Hemen umutsuzlanma bence. Allah en hayırlı zamanda nasîb etsin.Az önce yaptım negatif canım. Galiba takip etmeyi bırakıcam artık istediği zaman gelsin bebiş :)
Allah nasip etsin hepimize insaAllah. 1 yıl korunup olanlar var hatta daha fazla.sen hiç pişmanlık yaşama demekki böyle olması lazimmisBen 1yıllık. Aptal kafam ilk 6ay korunduk bizevet tatlım bekleyelim bakalım
İnşaAllah canım. Eczaneler kapalı burada haftasonları testim de yok :) Salı günü inşaAllah. Hayırlısı.Ayyy inşaALLAH canım. Yarın sabah idrarınla test yap. Güzel haberlerini bekliyorum
Takip etmeyi bırakınca geliyor diyorlar.[/QU
Evet öyle diyo herkes ama gerçekten biyerden sonra “Amaan yeter artık” dedim yani :))Takip etmeyi bırakınca geliyor diyorlar.
Amin canım. Olmadığına emin gibiyim içimde hiç bi his yok. Hayırlı zamanı ne zamansa Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.Bazen BAT sonrası pozitif görülüyor canım. Hemen umutsuzlanma bence. Allah en hayırlı zamanda nasîb etsin.
kaç gün var adetine
az kalmış canım ya .ben bile su an meraktayim:)ama olmasa bile üzülmek yok .tekrar tekrar denicez rabbim nasip edicek bizlere de3-4 canım
Bende artık olmadığına emin gibiyim canım aynen. Âmin.Amin canım. Olmadığına emin gibiyim içimde hiç bi his yok. Hayırlı zamanı ne zamansa Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Benim de bat 11 Şubat ama bende hiç belirti yok yine hamile değilim galiba 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?