Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy insaAllah adet belirtileri değildir.saydiklarin hemen hemen hamilelik belirtilerinin tümü. en iyisi adet geçtikten sonra test yapmak. senin az kalmış beni de haberdar et .insaAllah ikimiz de hamileyizdir

ayyy insaAllah adet belirtileri değildir.saydiklarin hemen hemen hamilelik belirtilerinin tümü. en iyisi adet geçtikten sonra test yapmak. senin az kalmış beni de haberdar et .insaAllah ikimiz de hamileyizdir

Ben 2.silik çizgiyi görüp adet olanlardanım. Ondan geçtikten sonra yapcam. Kopkoyu görmem lazım. İnşaALLAH hamileyizdir. Yeni evli misin?

Ben 2.silik çizgiyi görüp adet olanlardanım. Ondan geçtikten sonra yapcam. Kopkoyu görmem lazım. İnşaALLAH hamileyizdir. Yeni evli misin?
o zaman dediğin gibi bekleyip o şekilde yapmalıyız.evet ben 3 aylık evliyim ilk ayda koruduk son iki aydır deniyoruz bakalım bu ikinci ay denemde bakalım evladım n3 zaman gelicek.peki sen kaç yıllık evlisn yada aylik:)

Ovulasyon testine başlamayı düşünüyorum ben önümüzdeki ay. İnofolic combi kullandım iki aydır bi sonuç alamadım. Soğan kürü de mi yapsam diye düşünüyorum. Sen ne yapacaksın canım ?

19 unda doktora gidicem bakalım nasipse

Benim bat yarın bugün bir test yapıcam son kez kızlar yoksa da umutlanmayayım artık. Varsa silik de olsa çıkmalı bugün:)
Testi yaptın mı canım? Benim de BAT bugün ama daha olmadım. Rahmimde ara ara batmalar var dün geceden beri ve aşırı yiyorum. Testim de yok yapamıyorum bugün.

Karnımda batmalar oluyor kasıklarım da ağrı oluyor arada bacaklarıma kadar hissediyorum ve bu 2 gündür göğüslerim dolgunlaştı bu diğer kimyasal gebeliğimde olmuştu :)

Ayyy onlar bende de vaar. Hadi inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…