• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat yarın bugün bir test yapıcam son kez kızlar yoksa da umutlanmayayım artık. Varsa silik de olsa çıkmalı bugün:)

Sonunda adet olsan da o silik çizgiyi görmek güzel bi his. Koca bir boşluk görmekten iyidir. Bak ben geçen ay akşam test yaptım bembeyazdı. Tek çizgi yani. Sabah idrarımla yaptım 2.silik çizgi oluştu

Birde bu foruma atayım bari..
Kizlar günaydın dün yapılan beta sonucum bilgisi olan yazabilirmi

Tebrik ederim tatlım.
Screenshot_20180209-195321.png

Burdan bakabilirsin haftalarına. 3haftalık seninki. Gerçi bu Azerbaycanda böyle ama Türkiyede de öyledir belki bilemiyorum.

varmı problem 1 yıl hep denedinmi

Yok ya salak kafam ilk 6ay korunduk. Sonra enfeksiyonum oldu geçti şimdi. Aralıkta doktora gittim tek tüpüm kapalıymış onu açtık. 1ay olmaz dedi doktor. Açtıktan sonra da yeni deniyoruz. İnşaALLAH bu ay olur.
Korkuyorum ya yeniden kapandıysa diye

Kızlar aramızda en geç batlar sizde. Bizim için bol bol dua edin biz dr dua edicez inşaALLAH hamile olduğumuzu öğrendikten sonra daha da çok dua edicez. Anne sayılıcaz sonuçta. Annelerin duaları kabul olur :dua::anneadayı:
Canım benim Rabbim inşallah isteyen hem annelere hem anne adaylarına bıcır bıcır çocuklar nasip etsin :)

Bekleyelim tatlım ağrın belirtilerin varmi?
canım bende çok hafif göğüs kararması oldu .meraktan bugün test yaptım negatif sanirim biraz erken 10 gün var adetime.bazen kasıma batma oluyor .ama bunlar psikolojik olabilir .ümitlenmek istemiyorum.bu ikinci denemenin olucak.sende neler var

canım bende çok hafif göğüs kararması oldu .meraktan bugün test yaptım negatif sanirim biraz erken 10 gün var adetime.bazen kasıma batma oluyor .ama bunlar psikolojik olabilir .ümitlenmek istemiyorum.bu ikinci denemenin olucak.sende neler var

Yaa bende neler yokki :) umarım adet belirtileri değildir. Başım fena ağrıyor. Midem bulanıyor. Göğüslerim fena. Ben sütyensiz dolaşamayan biriyim ama şu an giyemiyorum çok canım yanıyor. Kasık ve bel ağrım da çok hafif. Bata 4 kaldı test yapmadım yapmayı düşünmüyorum çıkartıyorum kafamdan. Adetim 1gün geçsin sonra yapacam inşaALLAH. Senin daha çok var tatlım umudunu kaybetme

Back