ya bende hicbisey yok adet olucam herhalde 5 gun sonra
Yok yok olma yani olmıycaksın brnce :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bende hicbisey yok adet olucam herhalde 5 gun sonra
Benim bat yarın bugün bir test yapıcam son kez kızlar yoksa da umutlanmayayım artık. Varsa silik de olsa çıkmalı bugün:)
Benim bat yarın bugün bir test yapıcam son kez kızlar yoksa da umutlanmayayım artık. Varsa silik de olsa çıkmalı bugün:)
Birde bu foruma atayım bari..
Kizlar günaydın dün yapılan beta sonucum bilgisi olan yazabilirmi
Tebrik ederim tatlım. Eki Görüntüle 2109253
Burdan bakabilirsin haftalarına. 3haftalık seninki. Gerçi bu Azerbaycanda böyle ama Türkiyede de öyledir belki bilemiyorum.
birbirimize söz verelim her durumda dua edicez Allaha sıgıncaz Sen vermiyorsan vardır Allahım bir bildigin deyip üzülmücez olurmu
Aynen canım ben okeyim. Hep öyle yapıyorum zaten. Vardır Rabbimin bi bildiği.
Kaç yıllık evlisin cnm?
sonuc kac ki ben anlamadım
8 kuzum son 1 yıldır da denıyorum
Sonucu 104.27 çıkmış. Bende 3haftalıksın diyorum. Yalnış mı doğru mu bilemiycem. Yani yazılan o.
Çok beklemişsiniz canım. Benim yeni oldu 1yılım :)
varmı problem 1 yıl hep denedinmi
varmı problem 1 yıl hep denedinmi
Canım benim Rabbim inşallah isteyen hem annelere hem anne adaylarına bıcır bıcır çocuklar nasip etsin :)Kızlar aramızda en geç batlar sizde. Bizim için bol bol dua edin biz dr dua edicez inşaALLAH hamile olduğumuzu öğrendikten sonra daha da çok dua edicez. Anne sayılıcaz sonuçta. Annelerin duaları kabul olur
canım bende çok hafif göğüs kararması oldu .meraktan bugün test yaptım negatif sanirim biraz erken 10 gün var adetime.bazen kasıma batma oluyor .ama bunlar psikolojik olabilir .ümitlenmek istemiyorum.bu ikinci denemenin olucak.sende neler varBekleyelim tatlım ağrın belirtilerin varmi?
canım bende çok hafif göğüs kararması oldu .meraktan bugün test yaptım negatif sanirim biraz erken 10 gün var adetime.bazen kasıma batma oluyor .ama bunlar psikolojik olabilir .ümitlenmek istemiyorum.bu ikinci denemenin olucak.sende neler var
Canım benim Rabbim inşallah isteyen hem annelere hem anne adaylarına bıcır bıcır çocuklar nasip etsin :)
Srnde bişey varmi?