İnşaAllah canım. Eczaneler kapalı burada haftasonları testim de yok :) Salı günü inşaAllah. Hayırlısı.
az kalmış canım ya .ben bile su an meraktayim:)ama olmasa bile üzülmek yok .tekrar tekrar denicez rabbim nasip edicek bizlere de
Benim de bat 11 Şubat ama bende hiç belirti yok yine hamile değilim galiba 
İnşallah canım :)Ayyy onlar bende de vaar. Hadi inşaALLAH
Yok canım hiç üzülmem Rabbimin takdiri. Ama içimde çok garip hiss var bu ay oldu gibime geliyor[/QUOT ayyy hadi insaAllah demekki hissediyorsun çok güzel birşey bu
Tamam canım bildiririm. Daha âdet olmadım bende.Sonucunu mutlaka bize bildir haber bekliyorum senden heyecanla. Artık bu konudaki biri sevindirsin bizi
ne zaman adet tarihinTamam canım bildiririm. Daha âdet olmadım bende.
Bugün olmam gerekiyordu canım. Sancısı var ama kendisi yok.ne zaman adet tarihin
İnşaAllah canım. Allah isteyen herkese nasîb etsin.ayyy insaAllah olamazsın yaa
amin canimİnşaAllah canım. Allah isteyen herkese nasîb etsin.
Benim bat 20 şubat. Ama ben 16 sini baz alıyorum. Şimdilik kararım 16 sinda direk kan vermek. O zamanA fikrim değişmez ise tabi :)Benim bat 18 subat kizlar son bir hafta kaldı sabirsizlaniyorum gunler geçmiyor yaa :)
Benim bat 20 şubat. Ama ben 16 sini baz alıyorum. Şimdilik kararım 16 sinda direk kan vermek. O zamanA fikrim değişmez ise tabi :)
17 şubat bat kizlar tesadfn baktim benimde 5 gun kalmisssss cok heyacnli istah feba acik bazen hic acik olmaz yemege dusmem ama cok beliritide aramak istwmym husran oluyo sonucu
Ben her ay unutluyum her ay da hasta olurum :) bugun Allahn slmi uzerimzde olsn kun fe yekun ol der ve olur ins kizlr her gafta 1 kisiye 41 meryem suresi grubumuza katilmak isternisiniz ? Biz okuyprzBatları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim.bu ay olucak gibi inşaALLAH
Süper ya bndee gorebileckmyim acaba ozel bsey yaptnzmi bebs icinKizçelerim benim adetime daha 3 gun var ve bu sabah idrar testinde ikinci cizgiyi cok net gordum sonrasinda hemen doktora gittik inanin ustumu basimi nasil giydim evden nasil ciktim bilmiyorum. Kan testi sonucu 60,78 cikti nedir ne degildir bilmiyorum da Allah hepimize saglikli sihatli evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?