Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
az kalmış canım ya .ben bile su an meraktayim:)ama olmasa bile üzülmek yok .tekrar tekrar denicez rabbim nasip edicek bizlere de

Yok canım hiç üzülmem Rabbimin takdiri. Ama içimde çok garip hiss var bu ay oldu gibime geliyor

Kizçelerim benim adetime daha 3 gun var ve bu sabah idrar testinde ikinci cizgiyi cok net gordum sonrasinda hemen doktora gittik inanin ustumu basimi nasil giydim evden nasil ciktim bilmiyorum. Kan testi sonucu 60,78 cikti nedir ne degildir bilmiyorum da Allah hepimize saglikli sihatli evlatlar versin

17 şubat bat kizlar tesadfn baktim benimde 5 gun kalmisssss cok heyacnli istah feba acik bazen hic acik olmaz yemege dusmem ama cok beliritide aramak istwmym husran oluyo sonucu

17 şubat bat kizlar tesadfn baktim benimde 5 gun kalmisssss cok heyacnli istah feba acik bazen hic acik olmaz yemege dusmem ama cok beliritide aramak istwmym husran oluyo sonucu

Bende de ayni belirtiler var ama guvenemiyorum cunku 3 aydir hep psikolojik belirtiler yaşatıyorum kendime insallah bu ay husran olmazz

Batları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim. bu ay olucak gibi inşaALLAH
Ben her ay unutluyum her ay da hasta olurum :) bugun Allahn slmi uzerimzde olsn kun fe yekun ol der ve olur ins kizlr her gafta 1 kisiye 41 meryem suresi grubumuza katilmak isternisiniz ? Biz okuyprz

Süper ya bndee gorebileckmyim acaba ozel bsey yaptnzmi bebs icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…