• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zaman dediğin gibi bekleyip o şekilde yapmalıyız.evet ben 3 aylık evliyim ilk ayda koruduk son iki aydır deniyoruz bakalım bu ikinci ay denemde bakalım evladım n3 zaman gelicek.peki sen kaç yıllık evlisn yada aylik:)

Ben 1yıllık. Aptal kafam ilk 6ay korunduk biz :( evet tatlım bekleyelim bakalım

Testi yaptın mı canım? Benim de BAT bugün ama daha olmadım. Rahmimde ara ara batmalar var dün geceden beri ve aşırı yiyorum. Testim de yok yapamıyorum bugün.

Ayy olmadın mı daha? Düzenli mi olursun? Hadi inşaALLAH vardır. Bu gece olmazsan inşaALLAH olmazsın, yarın test yap muhakkak. Güzel haberlere ihtiyacımız var

Ayy olmadın mı daha? Düzenli mi olursun? Hadi inşaALLAH vardır. Bu gece olmazsan inşaALLAH olmazsın, yarın test yap muhakkak. Güzel haberlere ihtiyacımız var
Valla olmadım canım az önce de kontrol ettim bembeyaz su gibi akıntı var. Normalde gün içinde çoktan başlamış olurdum, kalbim küt küt atıyor heyecandan.

Çok düzenli olduğum söylenemez ama 28-29 günde olurum. Belki yarın gelebilir ama âdet hissini dünden beri yaşıyorum aslında.

İnşaAllah canım. Salı günü sipariş ettiğim testler gelecek. Salıya kadar olmazsam bakacağım.

Eklentiler

• Screenshot_20180210-155239.png
    Screenshot_20180210-155239.png
    120,6 KB · Görüntüleme: 152
Valla olmadım canım az önce de kontrol ettim bembeyaz su gibi akıntı var. Normalde gün içinde çoktan başlamış olurdum, kalbim küt küt atıyor heyecandan.

Çok düzenli olduğum söylenemez ama 28-29 günde olurum. Belki yarın gelebilir ama âdet hissini dünden beri yaşıyorum aslında.

İnşaAllah canım. Salı günü sipariş ettiğim testler gelecek. Salıya kadar olmazsam bakacağım.

Ayyy inşaALLAH canım. Yarın sabah idrarınla test yap. Güzel haberlerini bekliyorum

Back