- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
BAT 2 gün geçmiş olacak yarın. Çıkabilir de çıkmayabilir de canım ama normalde çıkması gerekir.Kızlar yarına kadar idrar testi yapsam doğru çıkar mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BAT 2 gün geçmiş olacak yarın. Çıkabilir de çıkmayabilir de canım ama normalde çıkması gerekir.Kızlar yarına kadar idrar testi yapsam doğru çıkar mı?
Aynen öyle canım inşallah müjdeli haberler alırızValla öyle olduysa büyük bir sürpriz olmuş olur canım. Çok ilişki de olmadı evde olmadığımızdan dolayı ve 1 hafta ağır grip geçirdik. Değerlendiremedik iyice. Bembeyaz bir akıntı var 2 haftadır.
Belki daha çatlamamıştır diye 2 gündür ilişkiye giriyorum bende. Belli olmaz.
kızlar size birşey sorcam ya..gecen ay ben tam 17 adet oldum şimdi ben bu tarihimi baz almam lazım yada gecikme falan da oluyor onları mi
ayyy vallahi temizliği falan yaptım bunları hesapliyorum .bende su günleri anlamıyorum tam
Gecikme oluyorsa canım en fazla kaç gün gecikiyorsan onu baz al bencekızlar size birşey sorcam ya..gecen ay ben tam 17 adet oldum şimdi ben bu tarihimi baz almam lazım yada gecikme falan da oluyor onları mi
Bilmiyorum ki canım idrar testlerine çok güvenilmiyorKızlar yarına kadar idrar testi yapsam doğru çıkar mı?
BAT 2 gün geçmiş olacak yarın. Çıkabilir de çıkmayabilir de canım ama normalde çıkması gerekir.
Neyse zaten yarın kan testi yapacağım boşuna adrenalin yaratmayayım şimdi
ayyy vallahi temizliği falan yaptım bunları hesapliyorum .
sadece su umut veriyor .adet sancısı yada belirtisi yok .hani dolleniyosa hesabı hahahahhahaha bende
Temizlik yapmam gerek ama ya hamileysem diye dip köşe yapamıyorum. Koltukları falan çekmem, çam silmem lazım, koltuklar o kadar ağır ki, yapmicam. Üstünkörü yapıyorum valla :/ biraz önce kesin regl oldum diye koştum wc ama yok acayip fazla bi şekilde akintim olmuş.
sadece su umut veriyor .adet sancısı yada belirtisi yok .hani dolleniyosa hesabı hahahah
adamları potansiyel bebek yapıcı olarak görüyormusuzz
Hahhhahh ben geçen sene öyle görüyordum. Yumurtlama günleri peşini birakmiyordum hiç
şu an hamileyim izlenimi vermek istemiyorum heveslenmesin diye .küçük bi sehba var .sabah onu kenara koyarmisn dedi bende duymamazlıktan gelip mutfağa gittim hani kaldikaldiramam diyemedim .şimdi heveslenir hemenadamları potansiyel bebek yapıcı olarak görüyormusuzz
şu an hamileyim izlenimi vermek istemiyorum heveslenmesin diye .küçük bi sehba var .sabah onu kenara koyarmisn dedi bende duymamazlıktan gelip mutfağa gittim hani kaldikaldiramam diyemedim .şimdi heveslenir hemen
şu an hamileyim izlenimi vermek istemiyorum heveslenmesin diye .küçük bi sehba var .sabah onu kenara koyarmisn dedi bende duymamazlıktan gelip mutfağa gittim hani kaldikaldiramam diyemedim .şimdi heveslenir hemen
Ne kadar süredir evlisin canımHahhhahh ben geçen sene öyle görüyordum. Yumurtlama günleri peşini birakmiyordum hiç
Ne kadar süredir evlisin canım