• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar size birşey sorcam ya..gecen ay ben tam 17 adet oldum şimdi ben bu tarihimi baz almam lazım yada gecikme falan da oluyor onları mi

Valla öyle olduysa büyük bir sürpriz olmuş olur canım. Çok ilişki de olmadı evde olmadığımızdan dolayı ve 1 hafta ağır grip geçirdik. Değerlendiremedik iyice. Bembeyaz bir akıntı var 2 haftadır.

Belki daha çatlamamıştır diye 2 gündür ilişkiye giriyorum bende. Belli olmaz.
Aynen öyle canım inşallah müjdeli haberler alırız

kızlar size birşey sorcam ya..gecen ay ben tam 17 adet oldum şimdi ben bu tarihimi baz almam lazım yada gecikme falan da oluyor onları mi
Gecikme oluyorsa canım en fazla kaç gün gecikiyorsan onu baz al bence

Temizlik yapmam gerek ama ya hamileysem diye dip köşe yapamıyorum. Koltukları falan çekmem, çam silmem lazım, koltuklar o kadar ağır ki, yapmicam. Üstünkörü yapıyorum valla :/ biraz önce kesin regl oldum diye koştum wc ama yok acayip fazla bi şekilde akintim olmuş.

sadece su umut veriyor .adet sancısı yada belirtisi yok .hani dolleniyosa hesabı hahahah:KK76:

adamları potansiyel bebek yapıcı olarak görüyormusuzz:KK49::KK49::KK49:

şu an hamileyim izlenimi vermek istemiyorum heveslenmesin diye .küçük bi sehba var .sabah onu kenara koyarmisn dedi bende duymamazlıktan gelip mutfağa gittim hani kaldikaldiramam diyemedim .şimdi heveslenir hemen

Benimki hiç heyecan yapmaz öyle. Gelirse hosgelsin modunda adam :D

Back