• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi ki normal gebelik oluşuyo vücut sağlıksız gebeliği kanla sonlandırıyor sadece

Kimyasal gebelik yaşadığını ne zaman öğreniyorsun? Ben 2 kere 2ci çizgiyi gördüm sonra adet oldum. Farketmeden kimyasal gebelik yaşamış olabilir miyim?

20 Şubat :KK66: Rabbim önce size sonra bana nasip etsin :KK66:
Benimde 26 şubat yada 1 mart adetim düzensiz olduğu için ikiside olabilir :110:

Kızlar aramızda en geç batlar sizde. Bizim için bol bol dua edin biz dr dua edicez inşaALLAH hamile olduğumuzu öğrendikten sonra daha da çok dua edicez. Anne sayılıcaz sonuçta. Annelerin duaları kabul olur :dua::anneadayı:

Kimyasal gebelik yaşadığını ne zaman öğreniyorsun? Ben 2 kere 2ci çizgiyi gördüm sonra adet oldum. Farketmeden kimyasal gebelik yaşamış olabilir miyim?
Ben normal adet günüme iki gün kala ufak kahverengi lekelenmelerim oldu bu devam edince test yaptırdım beta 38 çıktı iki gün sonra tekrarladım yükseldi 86 oldu iki gün sonra kanamam ve ağrım çoğaldı ve 83 e düştü devamında adet kanamam oldu doktordan öğrendim yani

Ben normal adet günüme iki gün kala ufak kahverengi lekelenmelerim oldu bu devam edince test yaptırdım beta 38 çıktı iki gün sonra tekrarladım yükseldi 86 oldu iki gün sonra kanamam ve ağrım çoğaldı ve 83 e düştü devamında adet kanamam oldu doktordan öğrendim yani

Canım ya çok üzüldüm. Rabbim bidaha yaşatmasın sana bu durumu. İnşaALLAH bu sefer sağlıklı olur hamileliyin

Back