Hayırlısı canım olmadıysa umutlar önümüzdeki aya :)
Evet en önemlisi umudumuzu kaybetmemek :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı canım olmadıysa umutlar önümüzdeki aya :)
Benim tek belirtim o akıntı hep ıslak dediğin gibi
Tabi ki normal gebelik oluşuyo vücut sağlıksız gebeliği kanla sonlandırıyor sadece
Bat 17 şubat kızlar Allah burda isteyen herkese tez zamanda annelik nasip etsin inşallah.
Ben iki gün geçmeden test yapmayı düşünmüyorum
20 Şubat Rabbim önce size sonra bana nasip etsin
Benimde 26 şubat yada 1 mart adetim düzensiz olduğu için ikiside olabilir
TebriklerrrBirde bu foruma atayım bari..
Kizlar günaydın dün yapılan beta sonucum bilgisi olan yazabilirmi
Ben normal adet günüme iki gün kala ufak kahverengi lekelenmelerim oldu bu devam edince test yaptırdım beta 38 çıktı iki gün sonra tekrarladım yükseldi 86 oldu iki gün sonra kanamam ve ağrım çoğaldı ve 83 e düştü devamında adet kanamam oldu doktordan öğrendim yaniKimyasal gebelik yaşadığını ne zaman öğreniyorsun? Ben 2 kere 2ci çizgiyi gördüm sonra adet oldum. Farketmeden kimyasal gebelik yaşamış olabilir miyim?
Ben normal adet günüme iki gün kala ufak kahverengi lekelenmelerim oldu bu devam edince test yaptırdım beta 38 çıktı iki gün sonra tekrarladım yükseldi 86 oldu iki gün sonra kanamam ve ağrım çoğaldı ve 83 e düştü devamında adet kanamam oldu doktordan öğrendim yani
amin canim.17 subat benimde ama 2 gunde gec geliyor bi ihtimal 19 diyelim bekleyelim hepbirlikte
Canım sana yazdım görmedin sanırım etiketledimkızlar merhabalarrrrr
benim bat a son 5 gün.............
Biraz var evet
Sinirliyim bi de canım çikolata çekiyorBelirtilerin nedir canım?
kızlar merhabalarrrrr
benim bat a son 5 gün.............
Canım sana yazdım görmedin sanırım etiketledim
Benim de son 4. Kasık akıntı bel ve sırt ağrılarım var. Gögüslerim çok acıyor. Senin belirtilerin neleer?
Sinirliyim bi de canım çikolata çekiyor