- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
20.02.2018 de gelrcek benimkide bakalım.birbsubat da rahim filmi cektirdim.rahim filminden sonraki 4. vev5. gunugdeneme yaptik. ilk denemedsonrasinda cok agrim oldu. 8. gun deneme sirasinda kanama oldu neden bilmiyorum. simdi son 5 gundur goguslerim hassas ve sis. belim de hep inceden bi agri var gecelere artiyo agri oldumu bilmiyorum. merakla bekliyorum ve beklerken benim gibi olanlarla derlesmek icin üye oldum bugün siteye :))Batları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim.bu ay olucak gibi inşaALLAH
Hamiş adaylarımızın bat ları:
Ay-n ilk Hali 10 şubat
@babyonthego 11 şubat
@AyAl80 11 şubat
@limelemon 11 şubat
@tinyrose 11 şubat
@Efsununcivcivi 12 şubat
Judy_K 13 şubat
@eymecik 13 şubat
@Vayneymis 14 şubat
cennetyarim 15 şubat
@Umudum- 15 şubat
@Gloke 16 şubat
@Esmtml 17 şubat
@hng-ky 17 şubat
@pembehayaller06 17 şubat
@Sugra 17 şubat
@erdilara 17 şubat
@Hlmtml 17 şubat
Bikucukbalik 18 şubat
@Mervetolgali 18 şubat
@melegim_06 18 şubat
@Alonj 18 şubat
S sky19 20 şubat
@Comebaby20 20 şubat
@Gokdenizim 20 şubat
@mayissinegi 20 şubat
@elzem00 20 şubat
@kerem34gul 23 şubat
@Spizella 25 şubat
@ftmclk 27 şubat
@vals_dancer 13 mart
Bu listedeki herkesin hamiş heberlerini alalım inşaALLAH
hoşgeldin canım bizde senin gibi beklemedeyiz. insaAllah hayırlı haberler alirsin20.02.2018 de gelrcek benimkide bakalım.birbsubat da rahim filmi cektirdim.rahim filminden sonraki 4. vev5. gunugdeneme yaptik. ilk denemedsonrasinda cok agrim oldu. 8. gun deneme sirasinda kanama oldu neden bilmiyorum. simdi son 5 gundur goguslerim hassas ve sis. belim de hep inceden bi agri var gecelere artiyo agri oldumu bilmiyorum. merakla bekliyorum ve beklerken benim gibi olanlarla derlesmek icin üye oldum bugün siteye :))
hosbuldumm....sence bahsettigim kanama tutunmatolabilir mi cok istiyorum diye mi vucudum oyun oybuyo benimle bilemedim. 3 yil olacak evleneli. daha 1.5 yildir deniyoruz iste. nasip...hoşgeldin canım bizde senin gibi beklemedeyiz. insaAllah hayırlı haberler alirsin
hosbuldumm....sence bahsettigim kanama tutunmatolabilir mi cok istiyorum diye mi vucudum oyun oybuyo benimle bilemedim. 3 yil olacak evleneli. daha 1.5 yildir deniyoruz iste. nasip...
20.02.2018 de gelrcek benimkide bakalım.birbsubat da rahim filmi cektirdim.rahim filminden sonraki 4. vev5. gunugdeneme yaptik. ilk denemedsonrasinda cok agrim oldu. 8. gun deneme sirasinda kanama oldu neden bilmiyorum. simdi son 5 gundur goguslerim hassas ve sis. belim de hep inceden bi agri var gecelere artiyo agri oldumu bilmiyorum. merakla bekliyorum ve beklerken benim gibi olanlarla derlesmek icin üye oldum bugün siteye :))
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım adetime 10 gün var dün idrar yollarımda yanma sızlama oldu ve aynı zamanda pembe leke geldi bugun de halsizlik var bir üşüme bir ateş basıyor sizce nedir başına gelen var mı
evet. tabi dogru diyosun. herseyin hayirlisi. kafaya takmamaya calisiyorum ama dusunmeden olmuyoCanım söylediğin ağrıların hepsi bende de oldu ama maalesef adet oldum kendini psikolojik hazırla her ihtimale.. inşallah adet olmazsın da hamile kalırsın. Yerleşme kanaması daha çok adet dönemine yakın bi zamanda oluyormuş yani 8. Gün biraz erken olabilir yerleşme kanaması için diye düşünüyorum ama hayırlısı tabiiki
Ben şahsen daha kırmızıları bekliyorum. Kendisinin geleceği yok, naz yapıyor herhaldeKızlar napıyorsunuz ayolllll
6 aydır evliyim canım ama hiç korunmadıkNe zamandır evlisin canım
evet. tabi dogru diyosun. herseyin hayirlisi. kafaya takmamaya calisiyorum ama dusunmeden olmuyo
Ben şahsen daha kırmızıları bekliyorum. Kendisinin geleceği yok, naz yapıyor herhalde
Senin BAT bugündü naptın?
Sol tarafımda batmalar oldu acaba enfeksiyon mu belirti mi anlamadım dün gelen leke bida gelmediNe zamandır evlisin canım
6 aydır evliyim canım ama hiç korunmadık
Anladım canım. İyi ya daha erkenden değerlendirmeye başlayacaksın ne güzel.Ben bi 4 gün kadar erken adet oldum canım. Maalesefhiç şaşmazdı günüm bu ay erken olacağı tuttu. Seninki bayağı geçti çok şüphe uyandırıcı bi durum yalnız
Ya canım valla testte çıkacağını bilsem yapacağım ama daha 10 gün var ve sabah peçeteye silince geldi akıntılı leke bida da gelmedi insan ister istemez acaba mı diyoEvliliğin ilk 1-2 ayında oluyorda hani enfeksiyon ya da sistit de olabilir diyecektim ama az zaman olmamış. Belirtiler herkes de Farklı oluyor sanırım canım kesinlikle hamilelik belirtisidir diyemeyeceğim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?