Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar 34. günüm yine hiçbir belirti yok bekliyorum
Bende olmadım ablam, olacak gibi de durmuyor şimdilik. Sende artık gecikmiş sayılabilirsin değil mi? belirti var mı?

Göğüslerim kafam kadar oldu benim, uçlarında bir değişiklik var ama çözemiyorum. Âdet öncesi olan karın şişliği de yok. Dün sabah mide bulantım oldu ve ne zaman kalksam başım baya dönüyor.

Kafam çok karışık...

bende tık yok tık kuzumm 35 i de bekliyorum

sen sonunda hamile cikicaksin insaAllah

sen sonunda hamile cikicaksin insaAllah
Valla canım belirtilere ve 8 günlük gecikmeye bakarsan öyle görünüyor ama 3 gün önce kanda 0.100 çıktı. Hadi geç döllenme desen en fazla 3 günlük olması lazım şimdi ki kanda çıkmamış olsun ama 27 Ocak'ta yumurtladım ben. Yumurtlamadan sonra 19. Günde kan testi yaptırmıştım yani aslında gebe değilim.

İlkbahar'a geçiyoruz herhalde mevsim değişikliğine uğradım bu ay.

Adet olacakmisim gbi olmayackmisim gvi tuhaf biseym gogus aciyor akintm var aha adet oldum diyorm ama degl hayrlsi

haftaya pazartesine randevu aldım zaten neden bozuk bu duzenim diye

tabi şu an kendine hamileliği kandukanduramiyorsun .ama i saAllah bu belirtilere ve gecikmeye hamilesindir.

Canım ben 5 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz, 2. ayına olur demiştim olacağı varsa ama uğraştırcak sanırım hepimiz için hayırlısı olsun.

haftaya pazartesine randevu aldım zaten neden bozuk bu duzenim diye
Aynen canım çok iyi etmişsin. PKO yoktu sende bildiğim kadarıyla. O kullandığın ilaçtan dolayı etkileniyor olabilir ama sonuçta hafif bir ilaç değil o. Allah yardım etsin, her ay böyle ne zaman âdet olacağını bilmeden beklemek çok yıpratıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…