- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Ben silik bir çizgi görüyorum canım. İnşaAllah gittikçe koyulaşır.
Dün baktım dün de pasifti canım.Bu ne oluyor anlamadım kızlar @babyonthego pasif diyo niye acaba ya
Bende olmadım ablam, olacak gibi de durmuyor şimdilik. Sende artık gecikmiş sayılabilirsin değil mi?kızlar 34. günüm yine hiçbir belirti yok bekliyorum
Bende olmadım ablam, olacak gibi de durmuyor şimdilik. Sende artık gecikmiş sayılabilirsin değil mi?belirti var mı?
Göğüslerim kafam kadar oldu benim, uçlarında bir değişiklik var ama çözemiyorum. Âdet öncesi olan karın şişliği de yok. Dün sabah mide bulantım oldu ve ne zaman kalksam başım baya dönüyor.
Kafam çok karışık...
Hayırlısı olsun. Belirti olmadan da çok gebe olduğunu öğrenen kadın var.bende tık yok tık kuzumm 35 i de bekliyorum
Galiba artık denemeyeceğim bu ay olmazsa bırakacağım artık umudum da gücüm de kalmadi karar verdim
sen sonunda hamile cikicaksin insaAllahBende olmadım ablam, olacak gibi de durmuyor şimdilik. Sende artık gecikmiş sayılabilirsin değil mi?belirti var mı?
Göğüslerim kafam kadar oldu benim, uçlarında bir değişiklik var ama çözemiyorum. Âdet öncesi olan karın şişliği de yok. Dün sabah mide bulantım oldu ve ne zaman kalksam başım baya dönüyor.
Kafam çok karışık...
Valla canım belirtilere ve 8 günlük gecikmeye bakarsan öyle görünüyor ama 3 gün önce kanda 0.100 çıktı. Hadi geç döllenme desen en fazla 3 günlük olması lazım şimdi ki kanda çıkmamış olsun ama 27 Ocak'ta yumurtladım ben. Yumurtlamadan sonra 19. Günde kan testi yaptırmıştım yani aslında gebe değilim.sen sonunda hamile cikicaksin insaAllah
Hayırlısı olsun. Belirti olmadan da çok gebe olduğunu öğrenen kadın var.
Test yapmayı düşünüyor musun yarın?
Niye korkuyorsun canım. Demesi kolay ama korkunun ecele faydası yok maalesef. Git yarın erkenden kan ver kesin sonuç çıksın ve daha fazla strese girme, en azından âdetini bekle. Böyle korka korka kendi psikolojimizi bozuyoruz anca.coook korkuyorumm
Adet olacakmisim gbi olmayackmisim gvi tuhaf biseym gogus aciyor akintm var aha adet oldum diyorm ama degl hayrlsiBende olmadım ablam, olacak gibi de durmuyor şimdilik. Sende artık gecikmiş sayılabilirsin değil mi?belirti var mı?
Kafam çok karışık...
Bende bugün test yapacaktım ama yapamadım kanda sıfır çıktığı içincoook korkuyorumm
Benimki de aynı. Ağrım var âdet olacak gibi ama gelmiyor. Bembeyaz su gibi bir akıntım var.Adet olacakmisim gbi olmayackmisim gvi tuhaf biseym gogus aciyor akintm var aha adet oldum diyorm ama degl hayrlsi
Geçti demk istemyrm gelmesin 2 gun gecti gozukuyorBenimki de aynı. Ağrım var âdet olacak gibi ama gelmiyor. Bembeyaz su gibi bir akıntım var.
Senin BAT geçti mi?
Niye korkuyorsun canım. Demesi kolay ama korkunun ecele faydası yok maalesef. Git yarın erkenden kan ver kesin sonuç çıksın ve daha fazla strese girme, en azından âdetini bekle. Böyle korka korka kendi psikolojimizi bozuyoruz anca.
tabi şu an kendine hamileliği kandukanduramiyorsun .ama i saAllah bu belirtilere ve gecikmeye hamilesindir.Valla canım belirtilere ve 8 günlük gecikmeye bakarsan öyle görünüyor ama 3 gün önce kanda 0.100 çıktı. Hadi geç döllenme desen en fazla 3 günlük olması lazım şimdi ki kanda çıkmamış olsun ama 27 Ocak'ta yumurtladım ben. Yumurtlamadan sonra 19. Günde kan testi yaptırmıştım yani aslında gebe değilim.
İlkbahar'a geçiyoruz herhalde mevsim değişikliğine uğradım bu ay.
Canım ben 5 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz, 2. ayına olur demiştim olacağı varsa ama uğraştırcak sanırım hepimiz için hayırlısı olsun.Ben de kaldırdım zaten. Düşün kaynanalı evde gelinim. Ondan habersiz bişey yapmıyoruz. Haliyle kan testi için de ona dedim ben hamileyim kan testi yaptırmamız lazım diye. Çift çizgi çıktı dedim. Belirtilerin hepsi var dedim. Test sonucum 0, 5 çıktı doktor da belirtilerin psikolojik dedi. Büyük rezil oldum. Artık günüm geçmeden kopkoyu çizgiyi görmeden kan testi yaptırmayacağıma söz verdim kendime. Şu an ruh gibi silik çizgiye de razıydım ama bembeyaz malesef. Senin kaç yıldır deniyorsun? Çıkmadı mı hiç çift?
Gelmeyeceği varsa gelmez :) Ben 8 gündür geçti diyorum ama gelen giden yok maalesef keşke âdet olabilsem. Normalde yarın değerlendirmeye başlayacaktım ama başlayamayacağımGeçti demk istemyrm gelmesin 2 gun gecti gozukuyor
Aynen canım çok iyi etmişsin. PKO yoktu sende bildiğim kadarıyla. O kullandığın ilaçtan dolayı etkileniyor olabilir ama sonuçta hafif bir ilaç değil o. Allah yardım etsin, her ay böyle ne zaman âdet olacağını bilmeden beklemek çok yıpratıyordur.haftaya pazartesine randevu aldım zaten neden bozuk bu duzenim diye
Aynen. Bir de ilk ay'dan tutmaz diye düşünüyorum anneme çektiysem.tabi şu an kendine hamileliği kandukanduramiyorsun .ama i saAllah bu belirtilere ve gecikmeye hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?