Napalım canım anca koşuşturuyorum düğün albümümü yanlış çıkarmışlar gittim bi ton tartıştım onlarla baştan çıkaracaklar bakalımN'apıyorsunuz kızlar?
Âdet olan olmayan var mı bugün?
Belirtileri olan, test yapan?
Bekle canım adet günün geçince testiyse eğer silik tekrar çıkarsa git kan testi yaptır böyle daha çok üzüyorsun kendiniBen gene test yaptım silik çıktı ama iğnenin etkisi olabilir hala inss gerçektir
Hadi bakalım inşallah artık birimizden hamile haberleri alırız canımbütünlük test bende yok.gecen ay tam bugün adet olmuştum su an adet olmadım 2 gün önce yada sonra olabiliyorum .bakalım henüz beklemedyyiz .sende durumlar nedir?
İyi etmişsin canım. Sesini çıkarmayınca kimseye umursamıyor insanı.Napalım canım anca koşuşturuyorum düğün albümümü yanlış çıkarmışlar gittim bi ton tartıştım onlarla baştan çıkaracaklar bakalımbende sadece bel ağrısı var başlarda bişey yok canım daha adetimede çok var zaten sende bekle bakalım yarında geçsin olmazsan tekrar test yaptır bence
Hiç sorma canım hepsi üst üste geliyor zaten yinede yap bakalım yarın umut sonuçta hiç belli olmazİyi etmişsin canım. Sesini çıkarmayınca kimseye umursamıyor insanı.
Yarın evde test yapmayı düşünüyorum olmazsam ama 2 gün önce kanda çıkmayan 4. Gün evdeki testte çıkmaz herhalde. Geç döllenme olduysa kan testinden sonra yarın en fazla 3 günlük olacak o da gebelik testinde çıkmaz zaten. Ofherşeyde bir sıkıntı
N'apıyorsunuz kızlar?
Âdet olan olmayan var mı bugün?
Belirtileri olan, test yapan?
BuJudy_K nın pasifliği ne zaman kalkar kızlar bilgisi olan yok mu
insaAllah şu an bekliyorum .işin garibi hiç bir belirti yok ne adet nede hamilelige. neden yaaaaaaHadi bakalım inşallah artık birimizden hamile haberleri alırız canım
Hadi hayırlı haberler alırız inşallah canımcanım ben hala olmadım 33 bakalım
bende meraktayım kızlar
bilemedim canım başka bu hesapla açsa baricanım ben hala olmadım 33 bakalım
bende meraktayım kızlar
Bazen öyle olabiliyormuş canım hiçbi belirti olmadan da hamile olduğunu öğrenen çokmuşinsaAllah şu an bekliyorum .işin garibi hiç bir belirti yok ne adet nede hamilelige. neden yaaaaaa
Herhalde 1 haftalık verdiler cezayı.BuJudy_K nın pasifliği ne zaman kalkar kızlar bilgisi olan yok mu
Evet canım doğru.Hiç sorma canım hepsi üst üste geliyor zaten yinede yap bakalım yarın umut sonuçta hiç belli olmaz
insaAllah dediğin gibi olur .artık hamile haberleri verelim birbirimize; )Bazen öyle olabiliyormuş canım hiçbi belirti olmadan da hamile olduğunu öğrenen çokmuş
Haklısın Cnm ama sabredemiyorum iste ve çok üzülüyorum bi umut belirti arıyorum İnan elimde değilBekle canım adet günün geçince testiyse eğer silik tekrar çıkarsa git kan testi yaptır böyle daha çok üzüyorsun kendini
kızlar n ypiyorsunuz test falan yapan yok mu?
hadi bakalım yaa hayırlı sonuçlar gelsin insaAllah. ben de bekliyorumbilemedim canım başka bu hesapla açsa bari
Bu ay hepimizin yüzü güler insallah bakalım ilk haber kimden gelecek :) ama her kimden gelirse gelsin çok sevinecegim.hadi bakalım yaa hayırlı sonuçlar gelsin insaAllah. ben de bekliyorum
aynen ya su an herkes beklemede.senin durumun ne oldu?Çok sessiz kimse yazmıyor test yapan da Yok heycan vsumud
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?