- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Âmin canım.Ne güzel mutlu haberi almış sonunda canım allah bizede nasip eder inşallah
Hahaha :) hayıt suyunu niçin kullanıyorsunYaaa gerçekten mi hayırlısı olsun canım bi daha ki aylara görürüz inşallah hamilelik haberlerini pes etmek yok yola devam
Canım çok okudum bu forumda onu kullanıpta hamile kalanları sağlıklı kaliteli yumurta oluşumunu sağlıyormuş bende bu ay ilk defa başladım bakalım inşallah bizede vesile olurHahaha :) hayıt suyunu niçin kullanıyorsun
Adet düzensizliğine iyiymiş netten araştır istersen bir çok özelliği var kadınların hormonları üzerineHahaha :) hayıt suyunu niçin kullanıyorsun
hayırlısı olsun tatlım.bidahiki ay insaAllahKızlar merhaba ben bugün adet oldum bilginiz olsun
Biliyorum canım ben de bu yüzden kullandım kullanmam sadece bir hafta sürdü sadece kist problemim vardı o da geçti çok şükür :)Adet düzensizliğine iyiymiş netten araştır istersen bir çok özelliği var kadınların hormonları üzerine
İyi çok şükür işr yaramış canım inşallah bende de yararBiliyorum canım ben de bu yüzden kullandım kullanmam sadece bir hafta sürdü sadece kist problemim vardı o da geçti çok şükür :)
İnşallah canım doktora gittiğimde bir sürü yumurtan var dedi belki bu bitki sayesinde çoğalmıştır :)İyi çok şükür işr yaramış canım inşallah bende de yarar
hiç Üzülme tatlım bi dahaki ay şansımız devam ediyoroldum kızlar malesef
Hayırlısı olsun canım benim üzülme bi daha ki ay hepimiz güzel haberler alırız inşallaholdum kızlar malesef
Banada geçen ay öyle dedi canım bende çatlama problemi var maalesefİnşallah canım doktora gittiğimde bir sürü yumurtan var dedi belki bu bitki sayesinde çoğalmıştır :)
bütünlük test bende yok.gecen ay tam bugün adet olmuştum su an adet olmadım 2 gün önce yada sonra olabiliyorum .bakalım henüz beklemedyyiz .sende durumlar nedir?N'apıyorsunuz kızlar?
Âdet olan olmayan var mı bugün?
Belirtileri olan, test yapan?
Tamam canım bekle bakalım. Âdet olana kadar umut vardır.bütünlük test bende yok.gecen ay tam bugün adet olmuştum su an adet olmadım 2 gün önce yada sonra olabiliyorum .bakalım henüz beklemedyyiz .sende durumlar nedir?
Ben gene test yaptım silik çıktı ama iğnenin etkisi olabilir hala inss gerçektirN'apıyorsunuz kızlar?
Âdet olan olmayan var mı bugün?
Belirtileri olan, test yapan?
Senin BAT'a daha 6 gün varmış canım.Ben gene test yaptım silik çıktı ama iğnenin etkisi olabilir hala inss gerçektir
ayyyy hadi hepimiz hamilelik müjdesi verelim birbirimize insaAllahTamam canım bekle bakalım. Âdet olana kadar umut vardır.
Bende bugün gecikmenin 7. Günündeyim. Ne gelen var ne giden. Her sabah ki gibi âdet ağrısıyla uyandım ama yok. Âdet öncesi karın şişliği bile yok. Kasık bölgemde hep bir sızı var sanki içerde kabarcıklar oynuyor hareket ediyor.
Kanda 0 çıkmasaydı kesin var derdim ama yine de umudum var. Geçen sene 2 kere 36. Gününde âdet olmuştum, bugün 35. Bende yarını bekleyeceğim.
İnşaAllah :)ayyyy hadi hepimiz hamilelik müjdesi verelim birbirimize insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?