• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha günüm geçmedi çatlatma iğnesinden sonra 8 ci günün iğnenin etkisi ile de pozitif çıkmış olabilir :( keşke keşke kesin sonuç olsaydi hergun yapacağım test inss hep çift çizgi çıkar

Daha günüm geçmedi çatlatma iğnesinden sonra 8 ci günün iğnenin etkisi ile de pozitif çıkmış olabilir :KK43: keşke keşke kesin sonuç olsaydi hergun yapacağım test inss hep çift çizgi çıkar
ınsallah canım biraz kafam dalgın catlatma iğnesı oldugunu sonradan farkettım bende gunun 8 gun gectı dıye algıladım inşallah guzel haberlerını alırız canım

Aranızda yeniyim kızlar evliliğimin 5. Ayindayim ilk aydan itibaren denedik sonra çok sancılarım oldu doktora gittim 5 cm lik kist olduğunu söyledi doğum kontrol hapını önerdi fakat ben hayıt suyunu kullandım tam 22 gün içinde kist yok olmuştu adetimle attım doktorlar şaşırmistı tabi sonraki ay hamile kaldım düşük yaptım 3 haftalıkken sonraki ay olmadı bu ay bekliyorum inşallah vardır birşeyler adetime tam 5 gün var :)

Aranızda yeniyim kızlar evliliğimin 5. Ayindayim ilk aydan itibaren denedik sonra çok sancılarım oldu doktora gittim 5 cm lik kist olduğunu söyledi doğum kontrol hapını önerdi fakat ben hayıt suyunu kullandım tam 22 gün içinde kist yok olmuştu adetimle attım doktorlar şaşırmistı tabi sonraki ay hamile kaldım düşük yaptım 3 haftalıkken sonraki ay olmadı bu ay bekliyorum inşallah vardır birşeyler adetime tam 5 gün var :)
hayat suyu ne canım nasıl kullaniliyor

Aktarcilarda bulunuyor canım sabah ve akşam aç karınla yarım çay bardağı olarak tukettim bunun yanında da karışık Civanpercemi çayı içtim tabi

images (6).jpeg
images (6).jpeg

Hadi insallah hamilesindir rabbim gönlüne göre versin adet beş gün varsa test yapsana varsa çıkar :)

Kızlar sol göğüsümün areolasında küçük küçük noktalar oluşmuş kabarcık gibi. Sağ tarafta da 3 tane çıkmış sadece. Bende araştırdım, gebelikten olabiliyormuş, bazı kişilerde gebelikten önce de oluyormuş ama benimki yeni çıktı. Montgomery bezleri deniyormuş.

Kan testinde birşey çıkmadı ama hâlâ âdet olmadığım için yine de bir umut var. Kan testinde gebe olduğu halde negatif sonuç çıkan varmış. Umutlanmalı mıyım?
Canım bende de bi göğsümde vardı kabarcıklar hamilelik belirtisimiymiş ilkdefa duydum sen ciddi bi idrar testi yap tekrar inşallah hamilesindir

Test yaptirdigimda 5 gün vardi ama hala belirti yok hasta olamicam sanirim bu ay gogusler sis kenarlari agriyor ama normalde 1 hafta once baslamasi gereken karin agrim ve gobek sisligim yok malesef henuz anlamadim bende stresden falanmi boyle oldu cunku sonuc belli 0.1 hamile degilim yani
Belki geç döllenme olmuştur canım

Hoşgeldin canım varmı belirtiler falan bende bu ay hayıt suyu aldım kullanıyorum sabah akşam aç karnına içiyorum inşallah banada vesile olur hamilelik için

hayat suyu ne canım nasıl kullaniliyor
Sağlıklı yumurta oluşumunu sağlıyormuş canım yumurtanın gerekli boyuta gelmesini falan sağlıyormuş bende bayağı araştırıp öyle aldım aktarda satılıyor sabah akşam aç karnına çay bardağının çeyreğine kadar koyup üstünü su ekleyip içiyorum yeni başladım 3 ay kullanın diyorlar bakalım faydası olursa yazarım burdan

Sağlıklı yumurta oluşumunu sağlıyormuş canım yumurtanın gerekli boyuta gelmesini falan sağlıyormuş bende bayağı araştırıp öyle aldım aktarda satılıyor sabah akşam aç karnına çay bardağının çeyreğine kadar koyup üstünü su ekleyip içiyorum yeni başladım 3 ay kullanın diyorlar bakalım faydası olursa yazarım burdan
himm insaAllah sana şifa olur canım.rabbim faydasını görürsün sana

Back