Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım benim inşallah

Amin canım cumlemize insallah ben su an istemiyorum asljnda ama olursa dasakıncası yok an agri ve sancidan duramiyorum vajina ağrıyor hiç biyle agrimamisti acaba spraillemi alakali
Bilmiyorum canım spiral takınca hamile kalma ihtimali varmı ki canım

Kızlar sol göğüsümün areolasında küçük küçük noktalar oluşmuş kabarcık gibi. Sağ tarafta da 3 tane çıkmış sadece. Bende araştırdım, gebelikten olabiliyormuş, bazı kişilerde gebelikten önce de oluyormuş ama benimki yeni çıktı. Montgomery bezleri deniyormuş.

Kan testinde birşey çıkmadı ama hâlâ âdet olmadığım için yine de bir umut var. Kan testinde gebe olduğu halde negatif sonuç çıkan varmış. Umutlanmalı mıyım?

canım sen yarın idrar testi yap sana.olabilir sanki sen hamilesin

Kaç gün var canım adetine

Test yaptirdigimda 5 gün vardi ama hala belirti yok hasta olamicam sanirim bu ay gogusler sis kenarlari agriyor ama normalde 1 hafta once baslamasi gereken karin agrim ve gobek sisligim yok malesef henuz anlamadim bende stresden falanmi boyle oldu cunku sonuc belli 0.1 hamile degilim yani

Test sonucu

Eklentiler

• 5B016C1E-DCDB-4029-B50B-2E48C352665B.jpeg
    31 KB · Görüntüleme: 51
  • 45560B95-1C48-4B5F-B1DB-DBE69B40FCD7.jpeg
    31,5 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…