- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
Slm kızlar hayırlı cumalar.. Benimde bugün adet günüm bekliyorum ama gelen giden yok acaba hamilemiyimdir :) test yapmaya korkuyorum ya yarın olursam kafam çok karıştı
bence bekle cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar hayırlı cumalar.. Benimde bugün adet günüm bekliyorum ama gelen giden yok acaba hamilemiyimdir :) test yapmaya korkuyorum ya yarın olursam kafam çok karıştı
pazartesiye kadar beklicem canım galibabence bekle cnm
Amin canım benim inşallahVerdim canım akşama çıkacak varlığından çok sağlıklı olması için dua ediyorum çünkü düşük yapmak çok çok zor ((( rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bi şekilde nasip etsin inşallah hepimiz için duam bu
Bilmiyorum canım spiral takınca hamile kalma ihtimali varmı ki canımAmin canım cumlemize insallah ben su an istemiyorum asljnda ama olursa dasakıncası yok an agri ve sancidan duramiyorum vajina ağrıyor hiç biyle agrimamisti acaba spraillemi alakali
Canım senin daha gelen giden yok dimibence bekle cnm
Canım senin daha gelen giden yok dimi
İnşallahta gelmez canımyok cnm
İnşallahta gelmez canım
pazartesiye kadar beklicem canım galiba
Evet canım düşük olsa biyle bir ihtimal varmış bende ondan korkuyorumBilmiyorum canım spiral takınca hamile kalma ihtimali varmı ki canım
canım sen yarın idrar testi yap sana.olabilir sanki sen hamilesinKızlar sol göğüsümün areolasında küçük küçük noktalar oluşmuş kabarcık gibi. Sağ tarafta da 3 tane çıkmış sadece. Bende araştırdım, gebelikten olabiliyormuş, bazı kişilerde gebelikten önce de oluyormuş ama benimki yeni çıktı. Montgomery bezleri deniyormuş.
Kan testinde birşey çıkmadı ama hâlâ âdet olmadığım için yine de bir umut var. Kan testinde gebe olduğu halde negatif sonuç çıkan varmış. Umutlanmalı mıyım?
O kadar bunaldım kicanım sen yarın idrar testi yap sana.olabilir sanki sen hamilesin
bence yarın yap hem ne kaybedersin.sonucta sen her ihtimale hazıran.bunalma canım herşey imtihanO kadar bunaldım ki
Gebelik için troidim yüksek çıktı, ilaç bile vermediler.
Kaç gün var canım adetine
Tamam canım duruma göre bakarım. Belki yaparım yarın.bence yarın yap hem ne kaybedersin.sonucta sen her ihtimale hazıran.bunalma canım herşey imtihan
8 gun gene pozitif derken anlamadım benKızlar sürekli ayni şeyi söylüyorum ama gerçeklik payı varmıdir yaptıgım testlerin 8 gün test gene pozitif
Cnm ben çatlatma iğnesi yapıldım iğneden sonra 8 ci günüm8 gun gene pozitif derken anlamadım ben