• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karnımda batmalar akımtı ve göğüslerde şişme var gibi ama geçen ay da çoğu belirtiyi yaşamıştım ve adet oldum. Psikolojik olarak belirti yaratabildiğim için kendime çok güvenmiyorum :) olsa testte çıkar mıydı diyosun 3 gün kala?

Benim de o dediklerinden var ama ben bu ay hiç takmadım kafama benimki psikolojik değildir bence. Canım 3gün kala çıkardı evet ama burda ne yazılar okuyoruz oluyor öyle. Umudunu kaybetme derim

Hanımlar merhaba benimde bat 16 Şubat kasiklarim da belimde çok ağrım var inşallah hayırlı haberler alırız ALLAH 'ın izniyle

Benim de o dediklerinden var ama ben bu ay hiç takmadım kafama benimki psikolojik değildir bence. Canım 3gün kala çıkardı evet ama burda ne yazılar okuyoruz oluyor öyle. Umudunu kaybetme derim
Hayırlısı canım olmadıysa umutlar önümüzdeki aya :)

Canım bende kimyasal gebelik geçirdim gebeliğimi öğrenmeden 2 hafta önce ilaçlı tomografiye girdim gebeliğimde 3 haftalıktı acaba tomografinin etkisi var mı sence
Canım bende bilmyorum ama bunu anlamadan yaşayan biton insan varmış

Birde bu foruma atayım bari..
Kizlar günaydın dün yapılan beta sonucum bilgisi olan yazabilirmi

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-10-07-33-01-115_com.google.android.apps.docs.png
    Screenshot_2018-02-10-07-33-01-115_com.google.android.apps.docs.png
    33 KB · Görüntüleme: 413
Batları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim. :dua: bu ay olucak gibi inşaALLAH:anneadayı:
Benimde 26 şubat yada 1 mart adetim düzensiz olduğu için ikiside olabilir :110:

Hanımlar merhaba benimde bat 16 Şubat kasiklarim da belimde çok ağrım var inşallah hayırlı haberler alırız ALLAH 'ın izniyle

Kasık ve bel ağrısı hepimizin kabusu oldu artık. Benim her ay ağrıyor. Evlenmeden önce böyle diildi :(

Back