yok cAnim site yapmazki bizimkiler aktif.merak ettimKendi mi yapmış bende site yaptı zannettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok cAnim site yapmazki bizimkiler aktif.merak ettimKendi mi yapmış bende site yaptı zannettim
Aaa pasifleşmiş mi niye acaba bende merak ettim şimdibu konuyu açan arkadaş neden pasiflestirmis hesabini bilen var mi kızlar
Merak ettik neden acabaKendi mi yapmış bende site yaptı zannettim
Canım bende geçen ay aynı şoku yaşamıştım bütün hamilelik belirtileri vardı sonra 4gün erken oldum çok ağrılıda geçirdim tam adet gibi mi rengi nasılKızlar ben az önce adet oldum.
Çok ilginç bi şekilde 3 gün erken adet oldum
Hiç bu zamana kadar böyle birşey olmamıştı ilk defa 3 gün erken oldum. Üzgün değilim de sadece şaşkınım adet olacağımı düşünüyordum tabiiki ama gününde olurum diye düşünüyordum. Bunları yazıyorum ama hala şaşkınım
Canım çok erken iğne etkisi geçmemiştir. Ama sen yine de güzel düşün. Gerçek çift çizgiyi de görürsün inşallah.İğneden 7 gün sonraki test gerçek değildir degilmi genede inanmak istiyorum galiba offff biliyorum çok erken
evet canım pasiflestirmisAaa pasifleşmiş mi niye acaba bende merak ettim şimdi
adet kalamam nasıl şu an .acaba yerleşme kanamasi olabilirmiKızlar ben az önce adet oldum.
Çok ilginç bi şekilde 3 gün erken adet oldum
Hiç bu zamana kadar böyle birşey olmamıştı ilk defa 3 gün erken oldum. Üzgün değilim de sadece şaşkınım adet olacağımı düşünüyordum tabiiki ama gününde olurum diye düşünüyordum. Bunları yazıyorum ama hala şaşkınım
test nasıl cikmistikiİğneden 7 gün sonraki test gerçek değildir degilmi genede inanmak istiyorum galiba offff biliyorum çok erken
insaAllah gerçektir acabaİğnenin etkisi bile olsa çift çizgi görmek çok güzel kızlar iğnenin 7 ci günü test yaptım çok açık silik ciZgi çıktı
yok cAnim site yapmazki bizimkiler aktif.merak ettim
Pasiflik ne kadar sürer ki acaba üzüldüm Kıza yaSabah ki yazışmalardan olabilir
Üzüldüm walla acaba ne zaman kalkar pasifliğiSabah yazdığı birşeyden dolayı hesabını kapattılar belli ki. Aramızda şikayet etmek için dolananlar olduğu sürece...
evet birşeyler yazmıştı ondan olabilir.ama hemen de kapatmazlarkiii.baska hesap açıp gelebilirSabah yazdığı birşeyden dolayı hesabını kapattılar belli ki. Aramızda şikayet etmek için dolananlar olduğu sürece...
Pasiflik ne kadar sürer ki acaba üzüldüm Kıza ya
Benimde canım sıkıldı canım. Haklı olsan bile sayfa kuralları var işte. Şikayet ederse biri ve haklı görülürse siteye giremiyorsun. 2 gün falan sürüyordu herhalde hiç hatırlamıyorum. Şimdiden yokluğu belli özledim valla.Üzüldüm walla acaba ne zaman kalkar pasifliği
Kapatırlar canım. Tartışınca bile siteden atıyorlar böyle. Dini konular, ya da bu sabah ki şeyler gibi konulara girersen şikayet ediyor insanlar.evet birşeyler yazmıştı ondan olabilir.ama hemen de kapatmazlarkiii.baska hesap açıp gelebilir