• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben az önce adet oldum.
Çok ilginç bi şekilde 3 gün erken adet oldum
Hiç bu zamana kadar böyle birşey olmamıştı ilk defa 3 gün erken oldum. Üzgün değilim de sadece şaşkınım adet olacağımı düşünüyordum tabiiki ama gününde olurum diye düşünüyordum. Bunları yazıyorum ama hala şaşkınım :D

Hiç bu zamana kadar böyle birşey olmamıştı ilk defa 3 gün erken oldum. Üzgün değilim de sadece şaşkınım adet olacağımı düşünüyordum tabiiki ama gününde olurum diye düşünüyordum. Bunları yazıyorum ama hala şaşkınım :KK70:
Canım bende geçen ay aynı şoku yaşamıştım bütün hamilelik belirtileri vardı sonra 4gün erken oldum çok ağrılıda geçirdim tam adet gibi mi rengi nasıl

İğneden 7 gün sonraki test gerçek değildir degilmi genede inanmak istiyorum galiba offff biliyorum çok erken
Canım çok erken iğne etkisi geçmemiştir. Ama sen yine de güzel düşün. Gerçek çift çizgiyi de görürsün inşallah.
Erken yapmanın hayal kırıklığı içerisindeyim ben de bat en erken 18i bugün test yaptım negatif. Kahroluyorum :( aslında en güzeli beklemek de işte yürek dayanmıyor ki...

Hiç bu zamana kadar böyle birşey olmamıştı ilk defa 3 gün erken oldum. Üzgün değilim de sadece şaşkınım adet olacağımı düşünüyordum tabiiki ama gününde olurum diye düşünüyordum. Bunları yazıyorum ama hala şaşkınım :KK70:
adet kalamam nasıl şu an .acaba yerleşme kanamasi olabilirmi

Sabah yazdığı birşeyden dolayı hesabını kapattılar belli ki. Aramızda şikayet etmek için dolananlar olduğu sürece...

Üzüldüm walla acaba ne zaman kalkar pasifliği
Benimde canım sıkıldı canım. Haklı olsan bile sayfa kuralları var işte. Şikayet ederse biri ve haklı görülürse siteye giremiyorsun. 2 gün falan sürüyordu herhalde hiç hatırlamıyorum. Şimdiden yokluğu belli özledim valla.:cry:

evet birşeyler yazmıştı ondan olabilir.ama hemen de kapatmazlarkiii.baska hesap açıp gelebilir
Kapatırlar canım. Tartışınca bile siteden atıyorlar böyle. Dini konular, ya da bu sabah ki şeyler gibi konulara girersen şikayet ediyor insanlar.

Back