- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
- 83
Ediyorum walla canım sürekli aklımdasınız artık ne kadar değişik tanımıyoruz birbirimizi ama birbirimize dua ediyoruz ne güzel bişey inşallah rabbim kabul eder dualarımızıAmin canim.dua edelik birbirimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ediyorum walla canım sürekli aklımdasınız artık ne kadar değişik tanımıyoruz birbirimizi ama birbirimize dua ediyoruz ne güzel bişey inşallah rabbim kabul eder dualarımızıAmin canim.dua edelik birbirimize
İnşallah gelmez kırmızılar bakalım ilk hamilelik haberini kimden alacazEvettttttt son 3 günnnnn
İnşallah gelmez kırmızılar bakalım ilk hamilelik haberini kimden alacaz
2 buçuğun altında olması gerekiyorsa yandık o zaman. Araştırmak lazım iyice.Benimde senin gibiydi tsh değerim canım kadın doğuma kontrole gittiğimde söyledim sınırdaydı ona da baksak mı diye yok şuan ona gerek yok dedi aslında hamile kalındığında bebeğin gelişimi için 2 buçuğun altında olması lazım diyorlar ama bilemiyorum bende
Şuan için normal aralıktayız ama bakalım hamilelik sürecinde nasıl yönlendiricekler bizi ben bu aydan ümitliyim bakalım inşallahzeynepoztrk
İnsan vücudundaki normal TSH hormonu değerleri 0,5- 5 aralığındaymış canım.
Gebelik döneminde TSH hormonu değerleri evrelere göre farklılıklar gösteriyormuş.
- 1. trimester döneminde 2.5mlU / L den daha düşük seviyede.
- 2. ve 3. trimester döneminde 3 mlU/ L den daha az seviyede.
3ün üstünde bizimki. Doktor baktı TSH sonucuma, troid ilacı kullanmıyorsun değil mi dedi, evet kullanmıyorum dedim. Bir sorun olsaydı derdi herhalde doktor. Kullan falan demedi.
Senin BAT ilk sayfaya yazılmamış canım. Günün ne zaman? Geçti mi?Şuan için normal aralıktayız ama bakalım hamilelik sürecinde nasıl yönlendiricekler bizi ben bu aydan ümitliyim bakalım inşallah
Bat 25 şubat canım yumurtlamam 8inde oldu tabi ben sabırsız 14 şubat kanda çıkar belki hediye olur falan dedim kan verdim 1.9 çıktı bu olumlu bi haber değil tabi de artma durumu söz konusu oluyormuş 8 günden sonra kanda gözükür falan dediler şuanda beklemedeyim ama kasıklarım böyle ara ara yanıyor gibi baş ağrısıyla üşüme de var çokSenin BAT ilk sayfaya yazılmamış canım. Günün ne zaman? Geçti mi?
İnşaAllah gün aşırı değerlendirmişsindir canım. Belki de vardır ama çok yenidir. Yumurtlamadan 6 gün sonra 1.9 çıkar mı bilmiyorum gebelik varsa ama olabilir bence. Sonuçta 0 değil 2 çıkmış. Hayırlısı inşaAllah.Bat 25 şubat canım yumurtlamam 8inde oldu tabi ben sabırsız 14 şubat kanda çıkar belki hediye olur falan dedim kan verdim 1.9 çıktı bu olumlu bi haber değil tabi de artma durumu söz konusu oluyormuş 8 günden sonra kanda gözükür falan dediler şuanda beklemedeyim ama kasıklarım böyle ara ara yanıyor gibi baş ağrısıyla üşüme de var çok
İnşallah inşallah Pazartesiye kadar test falan yapmayı düşünmüyorum pazartesi günü baktırırım tekrar hayırlısıylaİnşaAllah gün aşırı değerlendirmişsindir canım. Belki de vardır ama çok yenidir. Yumurtlamadan 6 gün sonra 1.9 çıkar mı bilmiyorum gebelik varsa ama olabilir bence. Sonuçta 0 değil 2 çıkmış. Hayırlısı inşaAllah.
Aynen canım Pazartesini bekle bence de. Bende âdet olsam da değerlendirmeye başlasam keşke.İnşallah inşallah Pazartesiye kadar test falan yapmayı düşünmüyorum pazartesi günü baktırırım tekrar hayırlısıyla
İnşallah hayırlısıyla Allah herkese nasip ederAynen canım Pazartesini bekle bence de. Bende âdet olsam da değerlendirmeye başlasam keşke.
Âmin canım inşaAllah :)İnşallah hayırlısıyla Allah herkese nasip eder
Hayırlısı olsun canım benim bi daha ki aylarda olur inşallahBen regl oldum kızlar,nasip değilmiş
Hiç belli olmaz canım bekleyelim bakalımİnşallah canım ama benim pek umudum kalmadı bu akıntılardan sonra
Hiç belli olmaz canım bekleyelim bakalım
bu konuyu açan arkadaş neden pasiflestirmis hesabini bilen var mi kızlar