• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim normal de sat günüm dün bugundü ama gelen giden adet düzensizliğim var daha geçen ay yumurta tembelliğim olduğunu öğrendim bu aydan çok ümitli değilim elimde test te yok yapamıyorum gerçi hiç belirtimde yok pozitif çıkcağını hiç düşünmüyorum :110:

Benimde senin gibiydi tsh değerim canım kadın doğuma kontrole gittiğimde söyledim sınırdaydı ona da baksak mı diye yok şuan ona gerek yok dedi aslında hamile kalındığında bebeğin gelişimi için 2 buçuğun altında olması lazım diyorlar ama bilemiyorum bende
2 buçuğun altında olması gerekiyorsa yandık o zaman. Araştırmak lazım iyice.

zeynepoztrk zeynepoztrk
İnsan vücudundaki normal TSH hormonu değerleri 0,5- 5 aralığındaymış canım.

Gebelik döneminde TSH hormonu değerleri evrelere göre farklılıklar gösteriyormuş.

- 1. trimester döneminde 2.5mlU / L den daha düşük seviyede.
- 2. ve 3. trimester döneminde 3 mlU/ L den daha az seviyede.

3ün üstünde bizimki. Doktor baktı TSH sonucuma, troid ilacı kullanmıyorsun değil mi dedi, evet kullanmıyorum dedim. Bir sorun olsaydı derdi herhalde doktor. Kullan falan demedi.

zeynepoztrk zeynepoztrk
İnsan vücudundaki normal TSH hormonu değerleri 0,5- 5 aralığındaymış canım.

Gebelik döneminde TSH hormonu değerleri evrelere göre farklılıklar gösteriyormuş.

- 1. trimester döneminde 2.5mlU / L den daha düşük seviyede.
- 2. ve 3. trimester döneminde 3 mlU/ L den daha az seviyede.

3ün üstünde bizimki. Doktor baktı TSH sonucuma, troid ilacı kullanmıyorsun değil mi dedi, evet kullanmıyorum dedim. Bir sorun olsaydı derdi herhalde doktor. Kullan falan demedi.
Şuan için normal aralıktayız ama bakalım hamilelik sürecinde nasıl yönlendiricekler bizi ben bu aydan ümitliyim bakalım inşallah

Senin BAT ilk sayfaya yazılmamış canım. Günün ne zaman? Geçti mi?
Bat 25 şubat canım yumurtlamam 8inde oldu tabi ben sabırsız 14 şubat kanda çıkar belki hediye olur falan dedim kan verdim 1.9 çıktı bu olumlu bi haber değil tabi de artma durumu söz konusu oluyormuş 8 günden sonra kanda gözükür falan dediler şuanda beklemedeyim ama kasıklarım böyle ara ara yanıyor gibi baş ağrısıyla üşüme de var çok

Bat 25 şubat canım yumurtlamam 8inde oldu tabi ben sabırsız 14 şubat kanda çıkar belki hediye olur falan dedim kan verdim 1.9 çıktı bu olumlu bi haber değil tabi de artma durumu söz konusu oluyormuş 8 günden sonra kanda gözükür falan dediler şuanda beklemedeyim ama kasıklarım böyle ara ara yanıyor gibi baş ağrısıyla üşüme de var çok
İnşaAllah gün aşırı değerlendirmişsindir canım. Belki de vardır ama çok yenidir. Yumurtlamadan 6 gün sonra 1.9 çıkar mı bilmiyorum gebelik varsa ama olabilir bence. Sonuçta 0 değil 2 çıkmış. Hayırlısı inşaAllah.

İnşaAllah gün aşırı değerlendirmişsindir canım. Belki de vardır ama çok yenidir. Yumurtlamadan 6 gün sonra 1.9 çıkar mı bilmiyorum gebelik varsa ama olabilir bence. Sonuçta 0 değil 2 çıkmış. Hayırlısı inşaAllah.
İnşallah inşallah Pazartesiye kadar test falan yapmayı düşünmüyorum pazartesi günü baktırırım tekrar hayırlısıyla

Back