• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün sağlık ocağına gitmiştim geç saatlerde. Hekimim benden şu testleri istedi: B-hcg, biyokimya, hemografi, TİT, T3 ve T4. Başka da birşey yoktu sanırım.

Az önce hastanede kan verdim. Gebelikten mi şüpheleniyorsun dedi ve evet 5 gün geciktim dedim ama doktorun bu testlerin hepsini istemiyorum dediğini duydum yardımcısına. Öyle diyince bende sordum bütün bu testler yapılacak mı diye o da evet dedi. Kafam baya karıştı.

Sizden kaç tüp kan aldılar hormon testleri için?

b-hcg t3 t4 aynı tüpten bakılır canım uzun geniş biraz hatta biyo kimyayı da ondan bakabilirler ama bi tık daha ince olana alıyorlar biyokimya için, hemogramda genelde kısa mor oluyor

b-hcg t3 t4 aynı tüpten bakılır canım uzun geniş biraz hatta biyo kimyayı da ondan bakabilirler ama bi tık daha ince olana alıyorlar biyokimya için, hemogramda genelde kısa mor oluyor
Aynen canım biri kısa mor kapaklıydı. 2 tane daha vardı biri upuzundu. 3ü de farklı boylardaydı.

Şimdi sonuç çıkmıştır. Sonra gidip alayım en iyisi.

Kızlar sizce nedir durum? Ovü testi bu

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 94
İyiki çıkmamışın şekerim soyları kurusun. Boşver. Biz türküz bize bu yeterEn Büyük TÜRKİYE

bu sitede bir çok ırktan insan var, bence bu şekilde mesajlar insanları incitebilir. insanların milliyetleri kendilerinin karar verdikleri şeyler değil sonuçta. ve hiçbir insanın birbirinden eksiği ya da fazlası yok. bu konuda biraz daha hassas olalım derim.

Günaydın çıtırlar nasılsınız bugün? :KK25:
Test yapacak olanlar pozitif sonuç alsınlar inşaALLAH bize de sölesinler de biz de sevinelim. Artık bu konudam bi bebiş sesi duyiyim yaa :emir_bebek:
Günaydın canım çok şükür iyiyim sen nasılsın ewt ya hadi kızlar artık hamilelik haberleri duymak istiyorum umudumuz artsın bari :dua::110:

Kızlar dün sağlık ocağına gitmiştim geç saatlerde. Hekimim benden şu testleri istedi: B-hcg, biyokimya, hemografi, TİT, T3 ve T4. Başka da birşey yoktu sanırım.

Az önce hastanede kan verdim. Gebelikten mi şüpheleniyorsun dedi ve evet 5 gün geciktim dedim ama doktorun bu testlerin hepsini istemiyorum dediğini duydum yardımcısına. Öyle diyince bende sordum bütün bu testler yapılacak mı diye o da evet dedi. Kafam baya karıştı.

Sizden kaç tüp kan aldılar hormon testleri için?
Yaaa inşallah hamilesindir canım heyecan oldu sonucu çıkmadı mı daha

günaydın kızlar benimde normal şartlarda artık yarın adet olmam lazım ama hala bir göğüs ağrım bile yok :kızgın:

bu sitede bir çok ırktan insan var, bence bu şekilde mesajlar insanları incitebilir. insanların milliyetleri kendilerinin karar verdikleri şeyler değil sonuçta. ve hiçbir insanın birbirinden eksiği ya da fazlası yok. bu konuda biraz daha hassas olalım derim.

Ben milletim adına konuşuyorum. Siz kendi düşmanınızı lanetlemiyormusunuz? Onlar da insan sonuçta hassas olalım mı diyorsunuz? Canım belki bilmiyor olabilirsin ama araştır istersen internet dolu bizim kadınlara çocuklara ne yapmışlar o hayvanlar. Aklın hayalin durur. Bunlar insan diil dersin.

Yaaa inşallah hamilesindir canım heyecan oldu sonucu çıkmadı mı daha
Tahmin ettiğim gibi Beta 0.100 çıktı canım. Ona değilde canım başka birşeye sıkıldı. 3 tüp kan verdim, tiroid var mı ona bile bakacaklardı hormondan. Doktora gebeliğe engel bir durum var mı dedim, biz buradan bilemeyiz Kadın Doğuma gidip ordan kan verecekmişim... Hekimim niye o zaman bir ton test istedi adam. Kadın sonuçlara bakmadı bile. Hekime göstereceğim sonuçlarımı.

Tahmin ettiğim gibi Beta 0.100 çıktı canım. Ona değilde canım başka birşeye sıkıldı. 3 tüp kan verdim, tiroid var mı ona bile bakacaklardı hormondan. Doktora gebeliğe engel bir durum var mı dedim, biz buradan bilemeyiz Kadın Doğuma gidip ordan kan verecekmişim... Hekimim niye o zaman bir ton test istedi adam. Kadın sonuçlara bakmadı bile. Hekime göstereceğim sonuçlarımı.
Hadi ya hayırlısı olsun canım diğer aylara çalışmaya devam sıkma canını pes etmek yok

Hadi ya hayırlısı olsun canım diğer aylara çalışmaya devam sıkma canını pes etmek yok
Doktorun bakmamasına can sıktım valla canım. Hormon için gittim hormona bakacan olmadı ya :KK12: 2 gün önce folik aside başladım zaten gebelikten ez an 1 ay önceden başlanması gerekiyormuş. O yüzden iyi olsu aslında gebe olmamam.

Doktorun bakmamasına can sıktım valla canım. Hormon için gittim hormona bakacan olmadı ya :KK12: 2 gün önce folik aside başladım zaten gebelikten ez an 1 ay önceden başlanması gerekiyormuş. O yüzden iyi olsu aslında gebe olmamam.
Bazı doktorlar öyle canım başından savıyorlar hemen belki kötü bişey çıkmamıştır diye bişey söylememişlerdir. Hadi bakalım desene nerdeyse çoğumuz mart ayını heyecanla bekleyecek daha güzel oldu hepimiz aynı zamanda hamile kalırız belki sonrada bebeklerimizi konuşuruz inşallahh :dua::halay:

Başlayalım şekerim. Benim bacaklarda birazcık selülit var. Şişman biri değilim ama okul zamanlarında çok şişmandım bi gün çok kötü hasta oldum tam 8 kilo verdim 2 günde. Sağlıksız kilo verdiğim için her tarafım buruştu. O zamandan beri spor yapıyorum formda kalmak için. Evlendiğimden beri yapamıyorum ama bir yıl oldu başlıycam ama. Ebşu şallının pilateslerinden yapcam selülit savar
Ayy ben o selülit savarı bikere yaptım öldüm bittim gerçekten düzenli yapılsa eritir yok eder insanı :))

Back