- 30 Kasım 2017
- 189
- 171
- 18
- 35
Canım test yapmış mıydın hatırlayamadım? Ya da ne zaman yapacaksın ? Merak içindeyizz :)Ben sadece âdet olacak gibi hissediyorum. Bugün farklı olarak ıslak hissediyorum sadece. Göğüs ucu ağrısı devam ediyor. Yumurtalıklarım şiş gibi. Başka da birşey yok.
Bekle bekle iyice stres oluyor insan iyice gecikiyor. Her sabah âdet sancısıyla uyanıyorum ama bakıyorum birşey yok, umutlanıyorum her geçen gün. Kötü oluyor. Âdet olmadıkça da vücut geriyor insanı şişip patlayacak gibi oluyorsun artık
Bugün lavaboya çok gittiğimi fark ettim şimdi
Gebelik yok.
TSH 3.58 çıktı.
Normal değer 0.4 ve 4.0 arasıymış herhalde. Biraz yüksek mi?
Aynen canım. Nisan ve Mayıs daha güzel olur hatta. Sıkıntı yok, tam gaz devam :)Bazı doktorlar öyle canım başından savıyorlar hemen belki kötü bişey çıkmamıştır diye bişey söylememişlerdir. Hadi bakalım desene nerdeyse çoğumuz mart ayını heyecanla bekleyecek daha güzel oldu hepimiz aynı zamanda hamile kalırız belki sonrada bebeklerimizi konuşuruz inşallahh
Bugün kan verdim 0.100 canım :) 2 gün önce de evde negatif çıkmıştı. Diğer ay'a inşaAllah.Canım test yapmış mıydın hatırlayamadım? Ya da ne zaman yapacaksın ? Merak içindeyizz :)
Âmin canım.Selamlarrrrrr kuzucuklarrrrr
Gününüz güzel geçsin inşallahhhh
Ay-n ilk Hali hayırlısı olsun canım aynen öyle çalışmalara devam :)))
Olsun canım biz birbirimizi bulduk ya önümüdeki aya çoğumuz hamile olacak gibi hissediyorum :) Önümüzdeki ay için kür gibi bişeyler uygulayacak var mı ?Bugün kan verdim 0.100 canım :) 2 gün önce de evde negatif çıkmıştı. Diğer ay'a inşaAllah.
Hahahah oda iyiymiş ya kafan gibi akıntında rengarenk ondada durumlar karışık napsın psikolojimiz bozuluncaKızlar benim akıntım kafayı sıyırdı. Şimdi de açık turuncu geliyor. Ahhahahahhaha valla artık yormuyorum sadece gülüyorum hatta yarıldım gülmekten
Yok bi insanın akıntısı da sıyırırsa artık kendisi napsın dimi
Canım ben sadece hayıt suyu aldım sabah akşam aç karnına içiyorum bakalımOlsun canım biz birbirimizi bulduk ya önümüdeki aya çoğumuz hamile olacak gibi hissediyorum :) Önümüzdeki ay için kür gibi bişeyler uygulayacak var mı ?
Bu adet günü geçenler ve bugün adeti olanlar yokmu kızlar bi durum hadi hayırlı haberler gerin bizeAyAl80 limelemon tinyrose E Efsununcivcivi cennetyarim Umudum-
Hahahah oda iyiymiş ya kafan gibi akıntında rengarenk ondada durumlar karışık napsın psikolojimiz bozulunca
Hadi bakalım inşallah gelmez canımTatlım benim mi düzensiz ya mecbur bekliyoum hiç bir belirtim de yok
Az kaldı seninde canımAy vallahi yaaa ona da yazık napacağını şaşırdı
Hadi bakalım inşallah gelmez canım
Az kaldı seninde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?