Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım test yapmış mıydın hatırlayamadım? Ya da ne zaman yapacaksın ? Merak içindeyizz :)

Gebelik yok.

TSH 3.58 çıktı.
Normal değer 0.4 ve 4.0 arasıymış herhalde. Biraz yüksek mi?

Aynen canım. Nisan ve Mayıs daha güzel olur hatta. Sıkıntı yok, tam gaz devam :)

Benimde senin gibiydi tsh değerim canım kadın doğuma kontrole gittiğimde söyledim sınırdaydı ona da baksak mı diye yok şuan ona gerek yok dedi aslında hamile kalındığında bebeğin gelişimi için 2 buçuğun altında olması lazım diyorlar ama bilemiyorum bende

Kızlar benim akıntım kafayı sıyırdı. Şimdi de açık turuncu geliyor. Ahhahahahhaha valla artık yormuyorum sadece gülüyorum hatta yarıldım gülmekten
Yok bi insanın akıntısı da sıyırırsa artık kendisi napsın dimi

Hahahah oda iyiymiş ya kafan gibi akıntında rengarenk ondada durumlar karışık napsın psikolojimiz bozulunca

Olsun canım biz birbirimizi bulduk ya önümüdeki aya çoğumuz hamile olacak gibi hissediyorum :) Önümüzdeki ay için kür gibi bişeyler uygulayacak var mı ?
Canım ben sadece hayıt suyu aldım sabah akşam aç karnına içiyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…