• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben size haber verince başvurmuştum. Saat 04'te çıkmış canım. 1814'e kadar bulmuş benimkini.

Yeni birşey öğrenemedim ama anneannemin annesinin babasının babasına kadar buldum. Onun da babası Kel Hasso. Kel Hasso'nun torunu olduğum için gurur duydum:KK70:Kel Hasso'nun eşi Fatik'e de selamlarEn Büyük TÜRKİYE

Ayyyy en merak ettiğim konu. Nasıl yapıyorsunuz onu? Nereye başvurdunuz?

Günaydın çıtırlar nasılsınız bugün? :KK25:
Test yapacak olanlar pozitif sonuç alsınlar inşaALLAH bize de sölesinler de biz de sevinelim. Artık bu konudam bi bebiş sesi duyiyim yaa :emir_bebek:

selamlar 10 gün var adetime
ovulasyon dönemimin bittiğini düşünüyorum 2 gün önce.
ama bayağı akıntı devam ediyor benim normalde çok olmaz.
acaba bunu bir şeylere yorabilir miyim ki?

Ayyyy en merak ettiğim konu. Nasıl yapıyorsunuz onu? Nereye başvurdunuz?
edevlet'ten yapılıyor burada canım yeni çıktı. Kimlik numaranla sisteme giriş yapıp başvuruyorsun. Azerbaycanda geçerli değildir herhalde.

Ben çok farklı şeyler hayal etmiştim belki Ermeni çıkarım diye falan ama memleket değişmedi :D

Günaydın çıtırlar nasılsınız bugün? :KK25:
Test yapacak olanlar pozitif sonuç alsınlar inşaALLAH bize de sölesinler de biz de sevinelim. Artık bu konudam bi bebiş sesi duyiyim yaa :emir_bebek:
Günaydın canım.

Kan ve idrar tahlili yaptırdım az önce. 1 saate çıkacakmış. Hayırlısı :)

Yani öyle her zamankinden pek bir farklı belirtim yok.adet öncesi belirtiler var sadece. Gğn yaklaştıkça heyecan nasıl artıyor.Allah hepimize yardım etsin

Evet çok stress yapıyor insan :) canım adet günün ne zaman?

edevlet'ten yapılıyor burada canım yeni çıktı. Kimlik numaranla sisteme giriş yapıp başvuruyorsun. Azerbaycanda geçerli değildir herhalde.

Ben çok farklı şeyler hayal etmiştim belki Ermeni çıkarım diye falan ama memleket değişmedi :KK70:

ALLAH korusun ne ermenisi ya :sinirli:

Kızlar dün sağlık ocağına gitmiştim geç saatlerde. Hekimim benden şu testleri istedi: B-hcg, biyokimya, hemografi, TİT, T3 ve T4. Başka da birşey yoktu sanırım.

Az önce hastanede kan verdim. Gebelikten mi şüpheleniyorsun dedi ve evet 5 gün geciktim dedim ama doktorun bu testlerin hepsini istemiyorum dediğini duydum yardımcısına. Öyle diyince bende sordum bütün bu testler yapılacak mı diye o da evet dedi. Kafam baya karıştı.

Sizden kaç tüp kan aldılar hormon testleri için?

selamlar 10 gün var adetime
ovulasyon dönemimin bittiğini düşünüyorum 2 gün önce.
ama bayağı akıntı devam ediyor benim normalde çok olmaz.
acaba bunu bir şeylere yorabilir miyim ki?

Selam canım hoşgeldin eğer adete kadat yoğunluğu devam ederse yorabilirsin bence canım. Benim adetten bi gün önceye kadar yoğun akıntım vardı. Bi gün önce sanki musluk kapandı. Kupkuru. Sonra da adet oldum zaten. İnşaALLAH sen öyle olmazsın canım

Back