Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah Adetım üc gun sonra cok mu silik normalmi

Eklentiler

• 759FAB11-E51F-485B-A68E-34B9DA8273FF.jpeg
    151 KB · Görüntüleme: 66
Canim galiba o döllenme ilede alakalı olabiliyor.Benim ilk gebeligimde bata 4gun kala bayağı kötüydü ama kalp atışı alınamad.Sende 3gun sonra yap bakalım koyulasiyormu.Ben ilk yaptığım 6gun kala öğleden sonra idrarı ile daha silikti zor görülüyordu ama şimdi akşam idrariyla yaptım koyulaşmiş.

canım bi çizgi görüyorum bende. Silik ama var. İnşallah yanlış görmemişizdir de sağlığıyla gelir yavrun inşallah. Benim de 3 gün kaldı bat a. Ama test yapmıcam. Artık negatif görmekten yoruldum

Bende korka korka yaptım valla yarın kan vercem bakalım kısmet

İnsallah sagsaglım kavururuz bu ay bebelerımıze Bende yarın kan vercemQUOTE="Kralice55, post: 61778296, member: 700040"]
Canim galiba o döllenme ilede alakalı olabiliyor.Benim ilk gebeligimde bata 4gun kala bayağı kötüydü ama kalp atışı alınamad.Sende 3gun sonra yap bakalım koyulasiyormu.Ben ilk yaptığım 6gun kala öğleden sonra idrarı ile daha silikti zor görülüyordu ama şimdi akşam idrariyla yaptım koyulaşmiş.
[/QUOTE]

Canim.var gibi.gorunuyor.insaallah hayirli.haberler alirsin.regl.gecsin.bi daha yap ama.cizgi belli oluyor

[/QUOTE]
Evet kanda.kesin.belli olur ama.var cok.buyuk.ihtimal.

Ay ınsallah kızlar dua edın ınsallah hepımız yavrularımıza kavusalımEvet kanda.kesin.belli olur ama.var cok.buyuk.ihtimal.
[/QUOTE]

Amın ınsallah haber verırımDua edicem.insaallah yarin.guzel.haberler.alirsin.canim bizede haber verirsin.
[/QUOTE]

merhaba kızlar bende Şubat bekleyenlerine ucu ucuna katılıyorum. 23 Şubatta olmam gerekiyor ama hic olmak istemiyorum bu ay. aslında 2. denememiz daha ocakta basladik hesabı kolay yapılsın diye. bazen senelerce bekleyenler varken nankörlük ve şımarıklık givi geliyor kendi yaptığım ama geçen ay ovulasyonu degerlendirdim adet olunca cok ağladım. degisik bir sabirsizlik bu. uzaktan bakanlara sacma geliyordur belki by hallerimiz. Rabbim hepimizin kucağını doldursin tez zamanda insallah

Kızlaaarrr ben geldiiimmm
Uzun süre geçti. Nerdesiniz kızlar nasılsınııızzz neler yapıuosunuz? Nerelerdesiniiiizzz?

Aman ALLAHIM kimleri görüyorum bende çok özledim be
Nasılsın canım neler yapıyorsun? ❤
İyi canım şükür. Malum korona önlemleri kapsamında okullara ara verildi ben de evdeyim. Arada bakıyordum göremiyordum seni. Sen girip yazınca bildirim geldi baktım çok mutlu oldum gördüğüme Sen nasılsın neler yapıyorsun?

Bende sen yazınca çok mutlu oldum canımcım
Özeldenn yazcam sana dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…