Ahh canım sende mi...İnsan ilki öyle olunca haliye tedirgin oluyor acabalar yiyip bitiriyor.
İnşallah hepimize sağlıklı bir gebelik nasip olur bizede kalp atışını aldığımız,cinsiyetini öğrendiğimiz kucağımıza sağsalim aldığımız gebelik nasip olur inşallah
Canim galiba o döllenme ilede alakalı olabiliyor.Benim ilk gebeligimde bata 4gun kala bayağı kötüydü ama kalp atışı alınamad.Sende 3gun sonra yap bakalım koyulasiyormu.Ben ilk yaptığım 6gun kala öğleden sonra idrarı ile daha silikti zor görülüyordu ama şimdi akşam idrariyla yaptım koyulaşmiş.İnsallahAdetım üc gun sonra cok mu silik normalmi
canım bi çizgi görüyorum bende. Silik ama var. İnşallah yanlış görmemişizdir de sağlığıyla gelir yavrun inşallah. Benim de 3 gün kaldı bat a. Ama test yapmıcam. Artık negatif görmekten yoruldumİnsallahAdetım üc gun sonra cok mu silik normalmi
canım bi çizgi görüyorum bende. Silik ama var. İnşallah yanlış görmemişizdir de sağlığıyla gelir yavrun inşallah. Benim de 3 gün kaldı bat a. Ama test yapmıcam. Artık negatif görmekten yoruldum
[/QUOTE]İnsallah sagsaglım kavururuz bu ay bebelerımıze Bende yarın kan vercemQUOTE="Kralice55, post: 61778296, member: 700040"]
Canim galiba o döllenme ilede alakalı olabiliyor.Benim ilk gebeligimde bata 4gun kala bayağı kötüydü ama kalp atışı alınamad.Sende 3gun sonra yap bakalım koyulasiyormu.Ben ilk yaptığım 6gun kala öğleden sonra idrarı ile daha silikti zor görülüyordu ama şimdi akşam idrariyla yaptım koyulaşmiş.
[/QUOTE]Ay ınsallah kızlar dua edın ınsallah hepımız yavrularımıza kavusalım
Evet kanda.kesin.belli olur ama.var cok.buyuk.ihtimal.
İnsallahAdetım üc gun sonra cok mu silik normalmi
[/QUOTE
Var kuzum rabbim hayırlısıyla içinde büyümeyi kucagına almayıda nasip etsin benimde öyle ailik çıkmıştı şimdi ellerinden öpün 12 aylık
Çoooookkkkkk özlendinKızlaaarrr ben geldiiimmm
Uzun süre geçti. Nerdesiniz kızlar nasılsınııızzz neler yapıuosunuz? Nerelerdesiniiiizzz?
Aman ALLAHIM kimleri görüyorumÇoooookkkkkk özlendin
İyi canım şükür. Malum korona önlemleri kapsamında okullara ara verildi ben de evdeyim. Arada bakıyordum göremiyordum seni. Sen girip yazınca bildirim geldi baktım çok mutlu oldum gördüğümeAman ALLAHIM kimleri görüyorumbende çok özledim be
Nasılsın canım neler yapıyorsun? ❤
İyi canım şükür. Malum korona önlemleri kapsamında okullara ara verildi ben de evdeyim. Arada bakıyordum göremiyordum seni. Sen girip yazınca bildirim geldi baktım çok mutlu oldum gördüğümeSen nasılsın neler yapıyorsun?
Ay arada girip bakıyordum nerelerde olduğunu merak ediyordum.nasılsın nerelerdesinKızlaaarrr ben geldiiimmm
Uzun süre geçti. Nerdesiniz kızlar nasılsınııızzz neler yapıuosunuz? Nerelerdesiniiiizzz?
Ay arada girip bakıyordum nerelerde olduğunu merak ediyordum.nasılsın nerelerdesin
Hoş geldin canım nasılsın nerelerdesin sen uzun zaman olduKızlaaarrr ben geldiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?