0.11 ve 0.1 ayni rakam.. 0.10, 0.11, 0.12, 0.13, 0.15 falan, hepsi yuvarlak 0.1Bayanlar bi sorum olacak cevaplarsanız sevinirim ben bugün kan verdim ve 0.11 çıktı bu arada adet liyim ve benim normalde kan sonucum hep 0.1 çıkar bu sefer niye 0.11 çıktı anlamadım ve kafam karıştı yardımcı olur musunuz
Anladım canım teşekkür ederim0.11 ve 0.1 ayni rakam.. 0.10, 0.11, 0.12, 0.13, 0.15 falan, hepsi yuvarlak 0.1
Canım arada oluyor öyle benimde 0.1, 2 çıktığı olurdu. 5 in alti negatif oluyor. Insallah Rabbim en kisa zamanda hamile kalmayi nasip etsinBayanlar bi sorum olacak cevaplarsanız sevinirim ben bugün kan verdim ve 0.11 çıktı bu arada adet liyim ve benim normalde kan sonucum hep 0.1 çıkar bu sefer niye 0.11 çıktı anlamadım ve kafam karıştı yardımcı olur musunuz
5 ve üzeri olmadıktan sonra hiçbir anlam ifade etmiyor. Takılma hiçBayanlar bi sorum olacak cevaplarsanız sevinirim ben bugün kan verdim ve 0.11 çıktı bu arada adet liyim ve benim normalde kan sonucum hep 0.1 çıkar bu sefer niye 0.11 çıktı anlamadım ve kafam karıştı yardımcı olur musunuz
Çok akinti belirti mi canimBenim sadece sarı akıntım var
İlk kez bu kadar fazla olduda ondan şüphelendim
Ama yine de çok heycanla beklemiyorumm
Hayırlısı yaradandan
Canım hemen çıktımı sonuç yoksa beklemiş test mi buKızlar bi bakar mısınız dün test yaptım ve sonuç sizce nedir bi öneri alabilir miyim
Sabah ilk idrarla tekrarla benceKızlar bi bakar mısınız dün test yaptım ve sonuç sizce nedir bi öneri alabilir miyim
KImse.cevap vermemis benimde iki.gundur sadece sag bacagimda sanki kilometrelerce yol.yurumusum.gibi agrim.var birde birkac gundur sari akintim.var bata 5 gun var hepimiz icin hayirlisi olur insaallah tez zamanda hepimiz cift cizgi gorelimMerhaba kızlar bacak ağrısı yasayan oldumu hamılelık belırtısı olarak uyusmus gıbı boyle sankı uzun sure yurumus gıbı
KImse.cevap vermemis benimde iki.gundur sadece sag bacagimda sanki kilometrelerce yol.yurumusum.gibi agrim.var birde birkac gundur sari akintim.var bata 5 gun var hepimiz icin hayirlisi olur insaallah tez zamanda hepimiz cift cizgi gorelim
Insallah benım de reglıye 3 gun var bugun cıkdı ama baya silik ınsallah saglıkla vardır
Canım dün yaptım ama soluk çizgi vardı bugün atabildimCanım hemen çıktımı sonuç yoksa beklemiş test mi bu
Tamam canımSabah ilk idrarla tekrarla bence
Kızlar benimde bat salı günü yani 2gün var.Ben 6gün önceden yaptım ilk testi çok silikti telefondan zor gorebilirsiniz öğleden sonra yapılan idrar ile.
Diğerinde daha koyu olan akşam idrariyla 2gun kala (az önce yaptım)
İnşallah canım saglikla ilerler.İlkini kalp atışı alınamadığı için kürtajla aldılar inşallah buna kavuşurum..Sagsaglım kucagına al ınsallah
İnşallah canım saglikla ilerler.İlkini kalp atışı alınamadığı için kürtajla aldılar inşallah buna kavuşurum..
Ahh canım sende mi...İnsan ilki öyle olunca haliye tedirgin oluyor acabalar yiyip bitiriyor.İnsallah bende silik çızgı gordum bugun ama bır kımyasal gecırdım korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?