Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 sene bitti kuzum.Elbette zamanını bekliyor ne kadar oldu tam olarak deneyeli kuzum
Aşılama zaman kaybı bana göre de hani yaş müsait olsa 3 aşılama dene sonra tüp falan ama.. sorun yoktu sende eşinde öyle hatırlıyorum kuzum. Yanlış mı hatırladım3 sene bitti kuzum.
Eşime tüpe geçelim diyorum.Asilama mantıksız geliyor bana. Çok az kişininki tutuyor aşılamada. Kışa doğru bakicaz
Şükür sorun yok ama bebekte yok :)Aşılama zaman kaybı bana göre de hani yaş müsait olsa 3 aşılama dene sonra tüp falan ama.. sorun yoktu sende eşinde öyle hatırlıyorum kuzum. Yanlış mı hatırladım
Kuzum keyfin nasıl isterse öyle o zaman.. ben normal olacağına inanıyorum lakin daha beklemeyim diyorsan başla tabi. ❤Şükür sorun yok ama bebekte yok :)
Sen tüp bebekmi yaptın canımKuzum keyfin nasıl isterse öyle o zaman.. ben normal olacağına inanıyorum lakin daha beklemeyim diyorsan başla tabi. ❤
Yok kuzum normal doğal geldi benimki:) hatta son adette ben bıraktım bu işi dedim menopoza girecem dedim.. hormonlu spiral taktırcam dedim :))Sen tüp bebekmi yaptın canım
Rabbim nasip edince oluyor işte.Vakti bu zamanmis. Sağlıkla kollarına alırsın inşallah canımYok kuzum normal doğal geldi benimki:) hatta son adette ben bıraktım bu işi dedim menopoza girecem dedim.. hormonlu spiral taktırcam dedim :))
Amin kuzumm❤Rabbim nasip edince oluyor işte.Vakti bu zamanmis. Sağlıkla kollarına alırsın inşallah canım
Ben farkında değilim sanırım canım kusura bakmaYazmışız aslında 13ünde❤
Benim malesef yok canım belki okumuşsundur şubatta ikinci düşüğümü yaptım zamanın gelmesini bekliyoruz sen neler yapıyorsun canımSlm kızlar ben geldim npynz nslsnz eski üylereden hamiş yok u judy_k pnar_asln cane09 güzel haberler yokmu
Ne olsun bende bizim oğlanla ilgileniyorum çok geçmiş olsun cnm ne olduda düşük olduBenim malesef yok canım belki okumuşsundur şubatta ikinci düşüğümü yaptım zamanın gelmesini bekliyoruz sen neler yapıyorsun canım
Bilmiyorum canım 5 haftalıktı zaten senin oğlan nasıl canım ne kadarlık oldu unuttum canımNe olsun bende bizim oğlanla ilgileniyorum çok geçmiş olsun cnm ne olduda düşük oldu
Canımmm Allah razı olsun, hepimize nasip olsun güzel haberler inşallah.limelemon güzel haberlerini bekliyorumm sağlıkla kucağına al inşallahhh
Bebişimiz doğdu şükür, darısı bekleyen isteyen herkese olsun. Biraz uykuya düşkün memeyle zoru yok henüz, umarım çabuk adapte olur dünyayalimelemon güzel haberlerini bekliyorumm sağlıkla kucağına al inşallahhh
Gözün aydın canım.. sağlıkla kavuştunuz.. Allah analı babalı büyütsün amin.❤Bebişimiz doğdu şükür, darısı bekleyen isteyen herkese olsun. Biraz uykuya düşkün memeyle zoru yok henüz, umarım çabuk adapte olur dünyaya ☺