Hoşbulduk tatlım çok şükür iyiyim sen nasılsın?Hoş geldin canım nasılsın nerelerdesin sen uzun zaman oldu
İyiyim canım evdeyim geçen hafta 3. düşüğümü yaptım sende var mı güzel haberHoşbulduk tatlım çok şükür iyiyim sen nasılsın?Evet ya yoktum buralarda canım kafam attı çıktım bide şimdi döndüm sen nasılsın napıyosun?
Kizlar bugun bat tarihim.Regl sancilarim oluyor, sari akintim basladi.Testlerim coook silik golge gibi cikiyor.Benim gibi olup hamile kalan varmi?
o 3 dusugun agrisina nasil dayandin yaaİyiyim canım evdeyim geçen hafta 3. düşüğümü yaptım sende var mı güzel haber
6 gundur yapiyorum koyulasmiyoramin ikimiz icin de hayirlisi olsun
Bilmiyorum canım bı sekilde insan dayanıyoro 3 dusugun agrisina nasil dayandin yaa
cok gecmis olsunBilmiyorum canım bı sekilde insan dayanıyor
Çok teşekkür ederim canım rabbim tez zamanda tekrar bana ve isteyen herkese hamile kalıp kucağımıza almayı nasip etsin amin amin amincok gecmis olsun
aminnnnnnnnnÇok teşekkür ederim canım rabbim tez zamanda tekrar bana ve isteyen herkese hamile kalıp kucağımıza almayı nasip etsin amin amin amin
Hoşgeldiiinn hayırlı haberlerle geldin inşallahh kuzumm..Kızlaaarrr ben geldiiimmm
Uzun süre geçti. Nerdesiniz kızlar nasılsınııızzz neler yapıuosunuz? Nerelerdesiniiiizzz?
Yaaa çok geçmiş olsun kaç haftalıktı? Niye öyle oluyor tekrarlanan düşükler için doktorun bişey yapması lazımİyiyim canım evdeyim geçen hafta 3. düşüğümü yaptım sende var mı güzel haber
Fotosu var mı canım bakalım.. geç döllenme olabilir sıkma canını6 gundur yapiyorum koyulasmiyoramin ikimiz icin de hayirlisi olsun
Hoşbulduk canımcım. Yaa bende öksüz bırakmıyım buraları dedim de geldimHoşgeldiiinn hayırlı haberlerle geldin inşallahh kuzumm..
Sensiz buralar öksüz kaldı
3 haftalık di canım düşükten sonra doktora gidemedim virüs var diyeYaaa çok geçmiş olsun kaç haftalıktı? Niye öyle oluyor tekrarlanan düşükler için doktorun bişey yapması lazım
Canım sen pıhtılaşmayı kontrol ettirdin mi? Ondan olabilir tekrarlanan düşükler. Gidemedim diyorsun ama gitmen lazım sağlığın için çıkıyorsun sonuçta önlemini al git geldikten sonra da kıyafetlerini yıka iyice duş al bişey kalmaz. Belki kalmıştır tam düşürmemişsindir kontrol etmek lazım ama3 haftalık di canım düşükten sonra doktora gidemedim virüs var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?