• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşbulduk tatlım çok şükür iyiyim sen nasılsın? 😘 Evet ya yoktum buralarda canım kafam attı çıktım bide şimdi döndüm 😂 sen nasılsın napıyosun?
İyiyim canım evdeyim geçen hafta 3. düşüğümü yaptım sende var mı güzel haber

Kizlar bugun bat tarihim.Regl sancilarim oluyor, sari akintim basladi.Testlerim coook silik golge gibi cikiyor.Benim gibi olup hamile kalan varmi?:KK54:

Kizlar bugun bat tarihim.Regl sancilarim oluyor, sari akintim basladi.Testlerim coook silik golge gibi cikiyor.Benim gibi olup hamile kalan varmi?:KK54:

Benim de yarın. Bazen sağda bazen solda ağrı acım oluyor. Hayırlısı olsun. İnşallah hamilesiniz dir. Test yapmaya devam edin. Gittikçe koyulaşır inşallah. Belki çok erken diye siliktir

İyiyim canım evdeyim geçen hafta 3. düşüğümü yaptım sende var mı güzel haber
Yaaa çok geçmiş olsun kaç haftalıktı? Niye öyle oluyor tekrarlanan düşükler için doktorun bişey yapması lazım

3 haftalık di canım düşükten sonra doktora gidemedim virüs var diye
Canım sen pıhtılaşmayı kontrol ettirdin mi? Ondan olabilir tekrarlanan düşükler. Gidemedim diyorsun ama gitmen lazım sağlığın için çıkıyorsun sonuçta önlemini al git geldikten sonra da kıyafetlerini yıka iyice duş al bişey kalmaz. Belki kalmıştır tam düşürmemişsindir kontrol etmek lazım ama

Back