• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy maşaALLAH canım Rabbim analı babalı büyütsün inşaALLAH 😍
Bende bilmem biliyor musun geçen sene kürtaj olmak zorunda kaldım. Geçen ay da kimyasal yaşadım. Bu ay da klomen çatlama iğnesi falan oldum bakalım 😊 mübarek Ramazan ayı inşaALLAH tüm isteyenler tez zamanda hamile kalsınlar 😍

Allah razı olsun cnm bilmiyordum sanada çok geçmiş olsun öncelikle rabbim tekrardan nasip etsin sağlıcakla güzel haberler veririsin inşallah

Bat 2 haziran akinti yok ama gaz ve kasik agrisi cok birde bel agrim cok yani aslinda adet belirtilerim basladi insallah olmam:)

Bende de şuan adet ağrıları var farklı olarak bel ağrım çar sadece akıntım da azaldı

Benimde oyle, akintim yok ama adet agrisi var epey bel de cok agriyo normalde olandan daha fazla bu sefer... ama herkes belirtilerde akinti yazmis bende pek yok bir kac gundur

Benimde oyle, akintim yok ama adet agrisi var epey bel de cok agriyo normalde olandan daha fazla bu sefer... ama herkes belirtilerde akinti yazmis bende pek yok bir kac gundur
reglime üç gün var ne akıntım ne ağrım ne göğüs hassasiyetim var daha düne kadar göğüslerime dokunamıyordum şimdi ise sanki yeni regl olmuşum da göğüslerim rahatlamış gibi oldular sizce regl mi olacam

reglime üç gün var ne akıntım ne ağrım ne göğüs hassasiyetim var daha düne kadar göğüslerime dokunamıyordum şimdi ise sanki yeni regl olmuşum da göğüslerim rahatlamış gibi oldular sizce regl mi olacam

2 gun kala olunca ben tekrar bir test denicem, hamilelik belirttisiyle regl belirtileri cok bendiyormus. Benim alt karin agrim ovu gununden beri devam ediyor ama goguslerimde bir belirti baslamadi akintida cok az miktarda peceteye silince geliyor. 5 gunum var ama ins hamis cikariz

Back