Ayyy maşaALLAH canım Rabbim analı babalı büyütsün inşaALLAH
Bende bilmem biliyor musun geçen sene kürtaj olmak zorunda kaldım. Geçen ay da kimyasal yaşadım. Bu ay da klomen çatlama iğnesi falan oldum bakalımmübarek Ramazan ayı inşaALLAH tüm isteyenler tez zamanda hamile kalsınlar
Hasta oldmm ben cnm ya hatta btti reglm suan ovilasyon testne basladm
Anladım canım hayırlısı artıkHasta oldmm ben cnm ya hatta btti reglm suan ovilasyon testne basladm
Bende de şuan adet ağrıları var farklı olarak bel ağrım çar sadece akıntım da azaldı
Belirtiler kişiden kişiye değişiyor canım inş hayırlı haber alırsınBenimde oyle, akintim yok ama adet agrisi var epey bel de cok agriyo normalde olandan daha fazla bu sefer... ama herkes belirtilerde akinti yazmis bende pek yok bir kac gundur
reglime üç gün var ne akıntım ne ağrım ne göğüs hassasiyetim var daha düne kadar göğüslerime dokunamıyordum şimdi ise sanki yeni regl olmuşum da göğüslerim rahatlamış gibi oldular sizce regl mi olacamBenimde oyle, akintim yok ama adet agrisi var epey bel de cok agriyo normalde olandan daha fazla bu sefer... ama herkes belirtilerde akinti yazmis bende pek yok bir kac gundur
reglime üç gün var ne akıntım ne ağrım ne göğüs hassasiyetim var daha düne kadar göğüslerime dokunamıyordum şimdi ise sanki yeni regl olmuşum da göğüslerim rahatlamış gibi oldular sizce regl mi olacam
Kuzumm iyiyim sen nasılsınAslında topic sahibi bıraktı diye sanırım
Nasılsın canım ne durumdasın
@can09Canim sen nasılsın
Judy_K nerelerdesin canim
Yazmışız aslında 13ünde❤Forum değişti diye giren pek olmuyor sanırım kızlar nerdesiniz nasılsınız
Cok sukur iyiyim canim.Bir gelişme yokKuzumm iyiyim sen nasılsın
Elbette zamanını bekliyor ne kadar oldu tam olarak deneyeli kuzumCok sukur iyiyim canim.Bir gelişme yok
Hala aynıyım.senin nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?