• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kandaki veya vucuttaki herhangi bir enfeksiyon zarar verebilir. Doktoruna söyle kullanabileceğin ilaçlar vardır.
Bende yediğim içtiğimden veya başkasının kullandığı tuvaletten kapmış olabilirim. Bende bilmiyorum keşke dikkat etseydim ama bilemedem. :KK43: siz dikkat edin sorun başka doktora gidin. Kaç haftalıksınız ne kadar iyi olursanız olun dinlenin yorulmayın.
Canım ben daha yeni öğrendim ultrasonda görmedik henüz. Bilemezdin ki nerden bileceksin mikrobun nerden geleceğini. Ben de bir senedir tedavilerle uğraşıyordum bıraktığım ay oldu. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım ben daha yeni öğrendim ultrasonda görmedik henüz. Bilemezdin ki nerden bileceksin mikrobun nerden geleceğini. Ben de bir senedir tedavilerle uğraşıyordum bıraktığım ay oldu. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Allah sağ salim hayırlısıyla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşaallah. Kontrollerine sık sık git. Aylık değil 15 günde git. Crp diye bir değer var onuda baktır arada. Benim hiç bakılmamıştı. Kandaki enfeksiyon oluyor o.
Ben 2 gün doğum sancısı çekmişim bilememişim. Progestan iste doktorundan düşük riski için. İyi bir doktora gidersen her şeyi yapar

Allah sağ salim hayırlısıyla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşaallah. Kontrollerine sık sık git. Aylık değil 15 günde git. Crp diye bir değer var onuda baktır arada. Benim hiç bakılmamıştı. Kandaki enfeksiyon oluyor o.
Ben 2 gün doğum sancısı çekmişim bilememişim. Progestan iste doktorundan düşük riski için. İyi bir doktora gidersen her şeyi yapar
Canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim.

Ben örgüyle rahatlıyordum. Bebeğime bir şeyler örüyordum o ipte o tığda şişte bile hatırası var ki :KK43: bana sürekli konuşmak iyi gelir.

Bende aksine kürtajdan sonra örgüye sardım canım. İyi geldi. Benim acım seninki kadar değildi tabi canım kıyaslanamaz bile. Ama bende bebeğim için minik tavşan patikler ördüydüm. Kürtajdan gelir gelmez kaldırdım dolaba görmiyim diye. Örgüye başla örgü iyidir beynin rahatlar kafanı boşaltırsın. Konuşmak iyi geliyorsa bana özelde anlatabilirsin canım içindekileri. Ben iyi dinleyiciyimdir.

Belirtilerin var mıydı? :)
Sanırım benımkı kimyasal olcak canım ..
Bugun tekrar idrar testi yaptım . Dünkünden daha silik .
Belirtim yoktu .
İlk gebelşğimde kasık ağrım çoktu şu dönemlerde , göğüslerde hassaslık .
Ama bunda 2 hafta önce çok ağrım oldu . Şuan hiçbirşey yok ..

Sağlık olsun .. Demekki bu ay gelmek istemedi .. Zorla getircek değilim ya :))
Keyfi bilir bal gibi anası babası kedi kardeşleri var :oops:

Sanırım benımkı kimyasal olcak canım ..
Bugun tekrar idrar testi yaptım . Dünkünden daha silik .
Belirtim yoktu .
İlk gebelşğimde kasık ağrım çoktu şu dönemlerde , göğüslerde hassaslık .
Ama bunda 2 hafta önce çok ağrım oldu . Şuan hiçbirşey yok ..

Sağlık olsun .. Demekki bu ay gelmek istemedi .. Zorla getircek değilim ya :))
Keyfi bilir bal gibi anası babası kedi kardeşleri var :oops:

:KK70: deli kız yaaa :p kedi kardeşleri diyo bide :-)
Canım sen yine de bekle. Tekrar kan testi yaptır. Belki artar sağlıklıdır belki :anneadayı:

Canım niye kan vermen sıkıntılı anlamadım
Damarlarım hassas .
Patlıyor sürekli birçok yerden delinmek zorunda kalıyo .bun patlamalarda daha sonra ağrı yapıyor kolumda morarıyır geçirmek için antibiyotik içmek zorunda kalıyırum .
Doktorum kan vermemi önermedi . Regl tarihin geçince idrar trstinde çift çizgiyi görürsen gel ultrasonda takip edelim dedi ..

Damarlarım hassas .
Patlıyor sürekli birçok yerden delinmek zorunda kalıyo .bun patlamalarda daha sonra ağrı yapıyor kolumda morarıyır geçirmek için antibiyotik içmek zorunda kalıyırum .
Doktorum kan vermemi önermedi . Regl tarihin geçince idrar trstinde çift çizgiyi görürsen gel ultrasonda takip edelim dedi ..
Yaaa anladım canım Ayy ne zor moraran yerler acır zaten ağrısı da zor allah kolaylık versin inşallah canım dikkat et kendine canım inşallah sıkıntı yaşamazsın

Bende aksine kürtajdan sonra örgüye sardım canım. İyi geldi. Benim acım seninki kadar değildi tabi canım kıyaslanamaz bile. Ama bende bebeğim için minik tavşan patikler ördüydüm. Kürtajdan gelir gelmez kaldırdım dolaba görmiyim diye. Örgüye başla örgü iyidir beynin rahatlar kafanı boşaltırsın. Konuşmak iyi geliyorsa bana özelde anlatabilirsin canım içindekileri. Ben iyi dinleyiciyimdir.
Tamam canım sağolun yazıcam mutlaka

H E H E canım nedir durumlar? Test yaptın mı tekrar? Hergün yap koyulaşmayı izle derim ben. Madem kan vermen sıkıntı. Böyle takip et.

Mcz09 Mcz09 mutlaka yaz canım bekliycem.

H E H E canım nedir durumlar? Test yaptın mı tekrar? Hergün yap koyulaşmayı izle derim ben. Madem kan vermen sıkıntı. Böyle takip et.

Mcz09 Mcz09 mutlaka yaz canım bekliycem.
Canım son durum karışık . Dun sılıkleşti dedim ya akşsm sabahkınden bır tık daha belirgındı . Doktorumu aradım kimyasaldan şüphelendi . 1 hafta bekle regl olmazsan hala gel dedi . Şuan beklemedeyım yanı :(

Canım son durum karışık . Dun sılıkleşti dedim ya akşsm sabahkınden bır tık daha belirgındı . Doktorumu aradım kimyasaldan şüphelendi . 1 hafta bekle regl olmazsan hala gel dedi . Şuan beklemedeyım yanı :KK43:

Testleri aynı saatlerde yapsan tatlım? Hergün sabah saatlerinde yap. Akşam yapma farklı olabiliyor.

H E H E canım naptın? Kimyasal mı geçirdin? Adını çıkarmışsın listeden. Anlamadım:110:

Günaydın arkadaşlar nasılsınız canlar? :KK68:
İlk sayfayı düzenlemek istiyorum da. Doğum yapanlar anne olanlar cevap vere bilirler mi? Ona göre liste yapıcağım da :KK25:
Bildiğim bilmediğim listedeki herkesi etiketledim. Önceden söylemiş olanlar lütfen kusuruma bakmasın not almamışım ondan karıştırdım hepsini bir birine :confused: şimdi herkes doğum yapıp yapmadığıyla ilgili cevap verirse çok sevinirim. Doğum yapmış olanları şimdiden tebrik ediyorum misss kokulularını Rabbim nazarlardan korusun sağlıklı sıhhatli ömür versin güzel gelecek yazsın inşaALLAH :anne: henüz doğum yapmamış olanlar da inşaALLAH çok kolaylıkla bi avazda doğursunlar Rabbim sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşaALLAH. :dua:

1. Mervetolgali Mervetolgali :anneadayı::nazar:
    S sky19 :anneadayı: :nazar:
    @lati lokum :anneadayı: :nazar:
    M mavimilena_ :anneadayı: :nazar:
    kerem34gul kerem34gul :anneadayı: :nazar:
    Minanur18 Minanur18 :anneadayı: :nazar:
    Sezerbusra21 Sezerbusra21 :anneadayı: :nazar:
    Bikucukbalik Bikucukbalik :anneadayı::nazar:
    izm3506 izm3506 :anneadayı: :nazar:
    @albatross35:anneadayı: :nazar:
    zanylife zanylife :anneadayı: :nazar:
    Desperado25 Desperado25 :anneadayı: :nazar: