Karnımda batmalar akımtı ve göğüslerde şişme var gibi ama geçen ay da çoğu belirtiyi yaşamıştım ve adet oldum. Psikolojik olarak belirti yaratabildiğim için kendime çok güvenmiyorum :) olsa testte çıkar mıydı diyosun 3 gün kala?
Pepapp indirdim şimdi gerçekten çok tatlış bi program :) sağol tavsiye içinpepapp öneriyorum.hem övulaayon hemde eglenceli bu program
Hayırlısı canım olmadıysa umutlar önümüzdeki aya :)Benim de o dediklerinden var ama ben bu ay hiç takmadım kafama benimki psikolojik değildir bence. Canım 3gün kala çıkardı evet ama burda ne yazılar okuyoruz oluyor öyle. Umudunu kaybetme derim
Yok benim hiç bulantım yokSeninde mi mide bulantın var?
Benim tek belirtim o akıntı hep ıslak dediğin gibiKızlar akıntınız varmı? Ben ovu'nu çoktan geçtim ama akıntım yoğun ıslağım hep. Sizin de mi böyle
Tabi ki normal gebelik oluşuyo vücut sağlıksız gebeliği kanla sonlandırıyor sadececnm kimyasal gebelik te normal gebe kalınmıs oluyor mu
Ben iki gün geçmeden test yapmayı düşünmüyorumCanım dün yapmıştım negatif çıktı. Belki de olmadı bu ay
Canım bende kimyasal gebelik geçirdim gebeliğimi öğrenmeden 2 hafta önce ilaçlı tomografiye girdim gebeliğimde 3 haftalıktı acaba tomografinin etkisi var mı senceTabi ki normal gebelik oluşuyo vücut sağlıksız gebeliği kanla sonlandırıyor sadece
Canım bende bilmyorum ama bunu anlamadan yaşayan biton insan varmışCanım bende kimyasal gebelik geçirdim gebeliğimi öğrenmeden 2 hafta önce ilaçlı tomografiye girdim gebeliğimde 3 haftalıktı acaba tomografinin etkisi var mı sence
Evet malesef :/Canım bende bilmyorum ama bunu anlamadan yaşayan biton insan varmış
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu banaPepapp indirdim şimdi gerçekten çok tatlış bi program :) sağol tavsiye için
Ben iki gün geçmeden test yapmayı düşünmüyorum
Biraz var evetAynıyız. Beraber bekleyelim. Belirtin var mı
Tebrikler hamilesiniz :) iki gün sonra tekrarlayın 2 katına çıkmalı değer.Birde bu foruma atayım bari..
Kizlar günaydın dün yapılan beta sonucum bilgisi olan yazabilirmi
Benimde 26 şubat yada 1 mart adetim düzensiz olduğu için ikiside olabilirBatları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim.bu ay olucak gibi inşaALLAH
Hanımlar merhaba benimde bat 16 Şubat kasiklarim da belimde çok ağrım var inşallah hayırlı haberler alırız ALLAH 'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?