- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
İnşallah gerek kalmazz
ay agzın bal yesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah gerek kalmazz
Canlar benim bikaç gündür mide bulantım var. Normalde az yiyen biriyim son zamanlar baya iştahım açıldı. Göbek deliğimin etrafında iğne gibi batmalar oluyor ama çok diil günde 3-4defa. Bide vajinamda aynı şekilde batmalar oluyor. Her ay adet ağrısı gibi kasık ve bel ağrım olur ama bu batmaları ilk kez yaşıyorum benimle aynı durumda olan varmı tatlışlar
İnsan kendini dinlemekten bi hal oluyo dimiCanlar benim bikaç gündür mide bulantım var. Normalde az yiyen biriyim son zamanlar baya iştahım açıldı. Göbek deliğimin etrafında iğne gibi batmalar oluyor ama çok diil günde 3-4defa. Bide vajinamda aynı şekilde batmalar oluyor. Her ay adet ağrısı gibi kasık ve bel ağrım olur ama bu batmaları ilk kez yaşıyorum benimle aynı durumda olan varmı tatlışlar
Genelde 28-30 günde bir olurum canım. 4 aydır deniyoruz senin nasıl ?günü gününe adet oluyor musun canım ne kadardır deniyorsun
Evet bekleyene bir hafta bile geçmiyor çok zorİnsan kendini dinlemekten bi hal oluyo dimi
Çokk zor bekleyişş
bat ne zaman canım
Genelde 28-30 günde bir olurum canım. 4 aydır deniyoruz senin nasıl ?
İnsan kendini dinlemekten bi hal oluyo dimi
Çokk zor bekleyişş
Evet bekleyene bir hafta bile geçmiyor çok zor
14 şubat kuzum
Hepimize yarıycak burası umutluyum
Umut güzel şeydir
Kabızlık yaşayan var mı kızlar? İlk hamile kaldığımda çok kabız olmuştum ben adet gününden önce.
Göğüs ağrısı da yaşayan çok oluyormuş ama bende hiç olmadı bu ay da yok.
zaten son 1 hafta daha zor geliyor sanki
benimde 15 birlikte bekleyelim nasipse canım
Benim hep olurdu kimyasaldan öncede aynıydı hiç anlamamıştım yaniiya benim adetten öncede hic gogsum agrımıyor yine bir belirti yok
Çok araştırınca yoruluyo insanEvet canım belirtilerimizi paylaşalım bu zorlu süreci beraber geçirelim yalnız bırakmayalım birbirimizi. Biriyle konuşmayınca çok şey araştırıyorum her belirtiye takılıp kalıyorum insanı yoruyor
Benim hep olurdu kimyasaldan öncede aynıydı hiç anlamamıştım yanii
Bence belirtisizde gelir gelen