Ben size haber verince başvurmuştum. Saat 04'te çıkmış canım. 1814'e kadar bulmuş benimkini.
Yeni birşey öğrenemedim ama anneannemin annesinin babasının babasına kadar buldum. Onun da babası Kel Hasso. Kel Hasso'nun torunu olduğum için gurur duydumKel Hasso'nun eşi Fatik'e de selamlar
Gebelikten değildir diyorsun yanı kafam karışık psikolojin alt üst yarın belki test yapmaya başlarım
Benim 29.günüm bugün.eğer olmaz isem Pazartesi’ye kadar salı falan test yaparım sanırım.bugün test yapacak olanlar dualarım sizinle
Yani öyle her zamankinden pek bir farklı belirtim yok.adet öncesi belirtiler var sadece. Gğn yaklaştıkça heyecan nasıl artıyor.Allah hepimize yardım etsinİnşaALLAH hayırlı haberlerini alırız tatlım. Belirtiler var mı?
edevlet'ten yapılıyor burada canım yeni çıktı. Kimlik numaranla sisteme giriş yapıp başvuruyorsun. Azerbaycanda geçerli değildir herhalde.Ayyyy en merak ettiğim konu. Nasıl yapıyorsunuz onu? Nereye başvurdunuz?
Günaydın canım.Günaydın çıtırlar nasılsınız bugün?
Test yapacak olanlar pozitif sonuç alsınlar inşaALLAH bize de sölesinler de biz de sevinelim. Artık bu konudam bi bebiş sesi duyiyim yaa
Yani öyle her zamankinden pek bir farklı belirtim yok.adet öncesi belirtiler var sadece. Gğn yaklaştıkça heyecan nasıl artıyor.Allah hepimize yardım etsin
edevlet'ten yapılıyor burada canım yeni çıktı. Kimlik numaranla sisteme giriş yapıp başvuruyorsun. Azerbaycanda geçerli değildir herhalde.
Ben çok farklı şeyler hayal etmiştim belki Ermeni çıkarım diye falan ama memleket değişmedi
Günaydın canım.
Kan ve idrar tahlili yaptırdım az önce. 1 saate çıkacakmış. Hayırlısı :)
selamlar 10 gün var adetime
ovulasyon dönemimin bittiğini düşünüyorum 2 gün önce.
ama bayağı akıntı devam ediyor benim normalde çok olmaz.
acaba bunu bir şeylere yorabilir miyim ki?
İnşaAllah canım hiç sanmıyorum ama... İdrar testini de ilk idrarla verdim iyi oldu.Aaayy ne diyosun çok heyecan yaptım şu anhayırlı haberlerini alırız inşaALLAH tatlım
Valla bilerek yapmadım canım. İnternette yazmış insanlar Ermeni çıktım falan diye. Bende farklı birşey çıkar sandım.Bak nası damarıma basıyo
Valla bilerek yapmadım canım. İnternette yazmış insanlar Ermeni çıktım falan diye. Bende farklı birşey çıkar sandım.
Haklısın canım :)İyiki çıkmamışın şekerim soyları kurusun. Boşver. Biz türküz bize bu yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?